Milé dámy,

vážení pánové,

po roce se k vám dostává dvojitá speciální příloha, která je věnována jídlu a gastronomii obecně i službám pro občany v rámci servisních operací. Kdo se těšil na loňský Večerník v kuchyni, tak nemusí smutni. Na podzim se dočká.

Jak už jsme tedy naznačili, polovinu tohoto přídavku, který se k vám dostává opět zdarma, tvoří informace kolem restauračního byznysu a vůbec potravin obecně (strany 9 až 16). Větší polovinu pak tvoří přehled zpráv z odvětví dennodenních povinností, neboť bez klasických služeb a servisu se prostě neobejdete strany 3-8 a 17-23).

Ideální konstelací je, abyste si i vy k tomuto počteníčku dali něco dobrého k jídlu a hned poté začali zkoušet vychytané tipy od nás. Stejně jako ve většině předešlých případů na vás opětovně čeká plná nůše plných užitečných informací, rad, tipů a zajímavostí. Navrch vám přinášíme exkluzivní rozhovory, články a samozřejmě také recepty z oblasti gastronomie. Vše doplňuje nabídka našich obchodních partnerů, kterým patří velké poděkování, že v této nelehké době našli touhu nejen podpořit náš nový projekt, ale současně i bojovat s nepřízní osudu. Každý zákazník začíná být stále více cennější, než tomu bylo kdy dřív. Věříme proto, že vás prezentace firem a podnikatelů z prostějovského regionu zaujme.

A to není před prázdninami všechno. Už příště se můžete těšit na zmonitorovaný ŽIVOT VE MĚSTĚ s pořadovým číslem I. Na cestu před dovolenkami pak pro vás připravujeme tradiční BÁJEČNÉ LÉTO. Je tedy opravdu vidno, že nudit se nebudete a každé pondělí vás čeká plno čtení navíc.

Pokud tedy rádi vaříte nebo pečete, máte smysl a hlavně chuť něco stále nového vytvářet ve svém domově, nebo se chcete poučit o tom, jak nejlépe pečovat o zahradu či zahrádku, uvařte si kafíčko a pozorně se začtěte do zcela výjimečného a unikátního přídavku od Večerníku.

Pohodu a co nejvíce poučení přeje čtenářům redakce PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku

 

Speciální příloha věnovaná nejen jídlu a řemeslu vychází jako součást tištěného vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku v pondělí 12. června