Vážení čtenáři,

milé čtenářky,

v rukou držíte speciální přílohu PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, která má za hlavní úkol naladit vás na překrásné prožití letošního báječného léta. Někteří z nás zamíří do zahraničí, jiní zase dají přednost domácím dovoleným a budou se kochat krásami, které poskytuje Česká republika. Každý z nás bez rozdílu ale bude chtít každopádně prožít pár týdnů plných odpočinku, relaxu, poznávání a zábavy. K dosažení těchto cílů jsou právě letní měsíce naprosto ideální.

Mnozí už mají dávno své letní plány sestavené, možná ale také vezmou zavděk naší speciální přílohu, ze které se dozvědí, jak nejlépe strávit báječné léto. A ti, kteří řeší svoji dovolenou na poslední chvíli, a těch je možná dokonce víc, měli by si touto přílohou zalistovat o to pozorněji. Večerník nabízí svým čtenářům lákavé možnosti ke strávení vysněné dovolené, a to dokonce v nejbližším okolí.

Jsme tu totiž opět s dalším přídavkem nejčtenějšího regionálního periodika, který si za poslední roky našel pevné místo v našem portfoliu a vychází vždy poslední červnový týden, tedy těsně před startem letních prázdnin. Dnes je o to výjimečnější, že dokončuje první desítku bohaté série příloh! A to stojí za minimálně dobrý pocit. Jsme rádi, že vás můžeme těšit přídavky zdarma. Na druhou desítku se můžete těšit v nadcházejícím půlroce.

Dnešní speciál má dvaatřicet stránek, na kterých najdete vše, co se léta týká. A velké poděkování míří při této příležitosti ke všem našim klientům, kteří se rozhodli právě prostřednictvím této přílohy prezentovat své služby čtenářům Večerníku.

Co říct závěrem? Snad jen, že vám přejeme krásně prožité léto, během kterého je podstatné zapomenout na každodenní povinnosti a starosti. Rodinné i pracovní. Uvidíte, že toto léto bude opravdu báječné. Letos zcela určitě!

 

Speciální příloha BÁJEČNÉ LÉTO vychází jako součást tištěného vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku v pondělí 26. června