Milé čtenářky,

vážení čtenáři,

stejně jako v letech minulých, i tentokrát jsme tady letos již podruhé se speciálem, který si v posledních letech našel pevné místo v portfoliu přídavků nejčtenějšího regionálního periodika. Nese příznačný název Firmy v Olomouckém kraji II, což značí, že naší vizí zůstává přiblížit vám nejvýznamnější a nejúspěšnější podniky, společnosti, organizace i soukromé živnostníky nejen tohoto regionu. Uvnitř vydání najdete mnoho prospěšných rad, pouček i návodů, jak se chovat v zaměstnání, co udělat pro vyšší ohodnocení své práce, jak získat lukrativní práci, která by vás bavila, a další a další články či exkluzivní rozhovor s vyslancem politického života.

Příloha je zaměřena je totiž na veškeré služby i druhy podnikání z obchodu či průmyslu po celém Olomouckém kraji. A jak se ukazuje, kvalitních a prosperujících firem máme pořád dost. Pokud by někdo náhodou pochyboval, věřím, že dnešních dvaatřicet stránek plných zajímavého čtení, rad, tipů a v neposlední řadě právě samotných prezentací, přesvědčí i toho největšího skeptika.

Při této příležitosti bych obzvlášť v současné nejisté době velmi rád poděkoval všem našim klientům, kteří se rozhodli právě prostřednictvím tohoto speciálu prezentovat své služby nejen pravidelným či občasným čtenářům Večerníku, ale také obyvatelům celého kraje. Tento speciál se totiž dostane do rukou nejen obyvatelům Prostějova. Distribuujeme i v Olomouci a dalších městech jako jsou Přerov, Vyškov, Šumperk a Jeseník.

Každý má dnes své větší či menší problémy, každý se s nimi musí popasovat po svém, ale je dobré vědět, že pro partnerství stejně jako manželství by stále mělo platit v dobrém i ve zlém. Proto ještě jednou děkuji všem logům, za nimiž se skrývají ochotní a vstřícní lidé, které zde najdete. Doufáme, že alespoň u některých z nich si právě vy vyberete to, co se vám líbí, či zrovna potřebujete! V takovém případě třeba nezapomeňte na prodejně připomenout, kde že jste jejich nabídku zahlédli...  

Právě ony totiž výrazně napomáhají růstu a rozvoji prostějovského regionu a Olomouckého kraje. A není od věci, které konkrétní firmy to jsou. Pokud totiž pomůžete drobným a malým podnikatelům v jejich rozvoji, růstu a prosperitě, budou pak oni věnovat část svého potenciálu do budování místa, ve kterém působí a v němž žijete i vy. Vše má pak také další, a to ekologický rozměr. Rozhodnete-li se pro místního prodejce namísto nadnárodního řetězce, budou vaše nákupy šetrnější k přírodě. Abyste měli lepší přehled, které firmy v našem kraje působí, přináší vám Večerník už více jak jedno desetiletí právě tuto tematickou přílohu.

Věřím, že druhá část přídavku Firmy Olomouckého kraje v roce 2023 bude minimálně stejně poučná a úspěšná, jako byla ta první. A že jde o servis opravdu pro všechny.

Co dodat? Snad jen přání pěkného počteníčka a informaci, že už nyní připravujeme další přídavek, který nebude do prázdnin zdaleka osamocený... Jsem tudíž rád, že pokračujeme ve spanilé jízdě speciálů a míříme za dalším naplněním kapacity příloh v letošním roce. V útrobách redakce už se připravují další speciály. V prosinci se můžete těšit na servis k tenisové extralize smíšených družstev, tradiční PROSTĚJOVSKÉ VÁNOCE i SILVESTROVSKÉ LEGRÁCKY. A třeba to ještě není všechno...

Tak ať si každý najde to svoje, především pak to, co potřebuje!

 

Speciální příloha FIRMY V OLOMOUCKÉM KRAJI II je součástí tištěného vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který vyšel v pondělí 27. listopadu