„Pořád máme sílu a všem děkujeme“

Vážení tenisoví přátelé,

vždy nám záleželo na tom, aby náš turnaj byl každoročně příjemným tenisovým svátkem a aby ve své kategorii patřil mezi nejvyhledávanější turnaje v Evropě. I ve složité covidové době máme stále sílu dokazovat, že patříme k nejlepším tenisovým klubům u nás a naše agentura TK PLUS stále nabízí prestižní projekty, z nichž některé svým významem přesahují hranice České republiky.

Vážíme si spolupráce s generálním partnerem českého tenisu MONETA Money Bank stejně jako vstřícné podpory Českého tenisového svazu a jeho prezidenta Ivo Kaderky. Už dvacet let k prestiži našeho turnaje přispívá jeho statut Czech Open, hraje se tak od roku 2001. Tohle důležité spojení nám dává do let příštích pocit organizační jistoty, která je v současné složité – snad už odcházející pandemické době – rozhodující.

Rád bych poděkoval všem obchodním partnerům, městu Prostějov, které stojí za naším turnajem od jeho začátku, za podporu Olomouckému kraji, každému, kdo se podílí na úspěchu našeho turnaje.

Přeji vám všem dokonalý tenisový zážitek a věřím, že brzy přijde čas českých vítězů.

Petr CHYTIL,

jednatel TK PLUS

 

„Obětaví organizátoři pečují o tradici“

Vážení tenisoví přátelé,

hrdá prostějovská tradice Czech Open pokračuje, koná se už poosmadvacáté, počtvrté pod titulárním partnerstvím bankovního domu MONETA Money Bank. Generální partner Českého tenisového svazu zaručil nejen prostějovskému turnaji nezbytný pocit finanční jistoty. Před dvaceti lety jsme spolu s Miroslavem Černoškem dali prostějovskému challengeru prestižní symbol Czech Open a vždy jsem oceňoval, jak obětaví prostějovští organizátoři pečují o jeho tradici. A loni, kdy byly podmínky v covidové době hodně složité, potvrdil turnaj MONETA Czech Open, že si označení Czech Open zaslouží, je dokonalým nositelem této značky.

Do Prostějova se vždy těším i proto, že od začátku dával tento turnaj šanci českým talentům. Musíme být ale trpěliví a věřit, že mladí co nejlépe využijí podmínky, které jim nabízíme.

Rád bych poděkoval všem, kteří stojí za už tradičním úspěchem prostějovského challengeru MONETA Czech Open, vstřícným obchodním partnerům, městu Prostějov a Olomouckému kraji. Važme si všech, kteří ve složitých covidových časech stále podporují český tenis.

Přeji vám pěkné tenisové a hlavně zdravé dny na Hané.

Ivo KADERKA,

prezident Českého tenisového svazu a

Tennis Europe

 

„Turnaj přispívá k image města“

Vážení milovníci bílého sportu,

vítám vás na MONETA Czech Open, největším mužském tenisovém turnaji kategorie Challenger v České republice. Jsem rád, že tato významná sportovní akce může letos proběhnout v obvyklém jarním termínu a za účasti diváků.

Prostějov turnaj hostí už od roku 1994. Za tu dobu se z něj stalo klání označované za nejvýznamnější sportovní událost v České republice. Zdejší dvorce během uplynulých let navštívila řada tenisových legend a dalších osobností. Ty nejen pomohly šířit výborné jméno našeho města doma i ve světě, ale staly se také vzorem pro celou řadu začínajících sportovců.

Jsem rád, že pořadatelé této akce udržují vysoký standard turnaje a přispívají k image Prostějova coby města sportu. Jsem přesvědčený o tom, že letošní ročník jistě nebude jiný, za což jim děkuji. Přeji vám krásné sportovní zážitky a těším se, že se společně na některém ze zápasů uvidíme v hledišti.

Mgr. František JURA,

primátor statutárního města Prostějov

 

„Partnerství je pro nás závazkem“

Vážení hosté, milí tenisoví fanoušci,

je mi velkou ctí a potěšením vás opět přivítat na MONETA Czech Open 2021 v Prostějově. Letošní v pořadí již 28. ročník tohoto prestižního a největšího tenisového turnaje v zemi se koná již v klasickém červnovém termínu. Po minulém roce, kdy jsme byli o největší grandslamy ochuzeni, se nyní s nedočkavostí těšíme na nové tenisové bitvy o vítězství.

Tuto tenisovou akci podporujeme již čtvrtým rokem. MONETA Money Bank je největší ryze českou bankou a zároveň také digitální jedničkou mezi finančními institucemi v České republice. Jedničkou je i v oblasti podpory českého tenisu, kromě zmíněné podpory MONETA Czech Open jsme také pátým rokem generálním partnerem Českého tenisového svazu.

Partnerství s MONETA Czech Open je pro nás velkým závazkem, který nám přináší i mnoho radosti. Jsme rádi a také velmi hrdí na to, že můžeme podporovat mladé tenisové naděje, nové talenty a pomáhat jim plnit si jejich tenisové sny a cíle. Věřím, že se nám společně s Českým tenisovým svazem podaří vychovat další generaci budoucích grandslamových hvězd.

Přeji vám mnoho krásných tenisových zážitků a příjemnou zábavu.

Tomáš SPURNÝ,

předseda představenstva a generální ředitel

MONETA Money Bank

 

„Užijte si Prostějov i celý Olomoucký kraj.“

Vážené dámy a pánové, fanoušci sportu,

ačkoli se většinou děkuje až v závěru úvodního slova, já to udělám hned na začátku. Děkuji vám za to, že jste do Olomouckého kraje zavítali, abyste se mohli zúčastnit buď jako diváci, nebo jako hráči prestižního turnaje MONETA Czech Open. Zároveň bych chtěl poděkovat pořadatelům akce za její rychlé a profesionální zorganizování.

Náš region samozřejmě nežije jen tenisem, ale také spoustou jiných sportovních disciplín od hokeje, přes kopanou, kanoistiku, volejbal až po závody v extrémním sportu nebo v motosportu. Hejtmanství všechny tyto aktivity podporuje, protože sport je jednou z jeho hlavních priorit. Zaměřujeme se přitom jak na mládež, amatéry i rekreační sportovce, tak na špičkové hráče, kteří se představí i na prostějovském tenisovém turnaji.

Přeji divákům krásné zážitky, pohodovou atmosféru a sportovcům prvotřídní výkony a fair play. Užijte si Prostějov i celý Olomoucký kraj.

Josef SUCHÁNEK,

hejtman Olomouckého kraje