V lednu 2022 začínáme společně s vámi již sedmý ročník seriálu PROMĚNA IMAGE. Je tak velkým potěšením celého týmu, že i v letošním roce můžeme tento projekt nadále řadit ke stálicím rubrik a tematických seriálu nejčtenějšího regionálního periodika. Ostatně takové PROMĚNY IMAGE v podobě od PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku nemají obdoby v celém kraji a možná i po Moravě. A jedeme tedy dál, před námi je v pořadí 66. pokračování. Jak známo, v průběhu každého dílu měníme nejen vizáž, ale děláme i velkou radost, zažehneme jiskru v očích a zvýšíme potřebné sebevědomí. Po minulé vítězce od sousedů ze Slovenska tentokrát přivítáme dámu z domácího Prostějova. Co nám o sobě prozradila?

 

Paní Hana Zacpalová v lednu oslavila krásné 55 narozeniny a pracuje jako uklízečka na Gymnáziu Jiřího Wolkera. „Vaše proměny znám, vždy jsem si říkala, že je dobré, že se tady něco takového děje a pomáháte spoustě lidí, avšak s nápadem zpestřit mi tímto život přišel úžasný učitel Lukáš Matoušek, tak jsem si řekla proč ne,“ sdělila usměvavá vítězka pro měsíc leden 2022.

„Hlásím se jednak ze zvědavosti, protože častokrát jsem si říkala, jaké to tak asi je, podstoupit takovou změnu? Zda-li je to pocit, jako známe z filmů, nebo co to se mnou vlastně udělá. Potřebuji ale zároveň udělat radost a zažít v životě nějakou změnu, takže jsem moc vděčná, že jsem byla vybrána,“ pokračovala s radostí v hlase naše lednová vítězka.

Haan Zacpalová nám dále sdělila, že ocení i kompletní poradenství. „Na úpravu vlasů chodím pravidelně, ale potřebují již změnu. Co se týče líčení, tak to provádím velice příležitostně a nevím ani, zda dobře. Oblékám nejraději sportovní módu. Takže budu nadšená, když z každé oblasti zjistím něco nového,“ svěřila se.

Volného času uklízečka prestižního gymnázia moc nemá, protože je od dopoledních až do večerních hodin neustále v práci, avšak když už se chvíle najde, tak ráda pečuje o svého kocoura a věnuje se květinám, které jí dělají radost. A jak se těší na svoji proměnu? „To víte, že se těším, bude to pro mě něco nového, změnu opravdu potřebuji, takže do toho jdu s nadšením. Snad nebudu v den konání moc nervózní. Uvidíme, co se stane,“ usmála se Hana Zacpalová.

Jako všechny její předchůdkyně, také i na tuto dámu čeká pohodový den plný příjemných změn v oblékání, vyzkoušení krásných brýlí, provedeme kosmetiku a líčení a také změnu účesu. Samozřejmostí je dobrá nálada a pozitivní naladění celého týmu. U toho všeho bude fotograf a kameraman, který zdokumentuje každičkou zajímavou chvíli, zachytí i jiskru a radost v očích.

Na první díl seriálu PROMĚNA IMAGE v tomto roce a novou vizáž naší novoroční vítězky se můžete těšit v posledním lednovém čísle PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku.