Další vydání seriálu PROMĚNA IMAGE je tady. Tentokrát máme před sebou únorový díl, kdy budeme již po sedmašedesáté měnit image některé z našich čtenářek. Je to až neuvěřitelně vysoké číslo a je nám potěšením, že všechny dosavadní vystoupení proběhly na jedničku. Měnili jsme již vzhled žen, mužů, partnerských i nemanželských párů. Našima rukama prošly jak mladé dívky, tak i vyzrálé ženy, a to včetně energických dam v letech od Prostějova přes Prahu, prakticky celou Moravu až po Slovensko. Přitom neměníme jen vizáž, ale děláme i velkou osobní radost, zažehneme jiskru v očích a zvýšíme potřebné sebevědomí. Celý den se pak nese ve znamení profesionální péče a hýčkání. A kdo se tentokrát dostal až na samotný vrchol?

Vítězkou únorového dílu se stala Renáta Čurejová z Prostějova. Paní Renáta má 43 let a je to matka dvou synů, jeden má dvaadvacet let a druhý dvanáct. Do PROMĚNY IMAGE od PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku se přihlásila s jasným cílem. „Chci se líbit, chci vypadat mladší a taky bych chtěla oslnit přítele, třeba by se do mě po dvaadvaceti letech zase znovu zamiloval,“ smála se do telefonu naše milá vítězka. „Potřebuji poradit, neumím se líčit, nikdy jsem se nelíčila, nevím, jak se to dělá, jaký typ make-upu a líčení použít, jak vše celkově sladit. Chtěla bych na to pak navázat a starat se takto o sebe dál. Pak budu šťastná,“ pokračovala Renáta Čurejová. „Jednou za rok zajdu ke kadeřníkovi na stříhání, vlasy si barvím sama, ale není to ono, potřebuji i nový střih, který mě oživí. Tak jsem moc zvědavá, co si na mě vymyslíte. Co se týče oblečení, tak se oblékám ráda do hezkých věcí, příležitostně volím podpatky, ale spíše dávám přednost pohodlnému oblečení,“ doplnila.

Již nyní můžeme prozradit, že se jí dostane poradenství ve všech částech PROMĚNY IMAGE, tedy jak ve výběru outfitů, čímž začneme, tak volbou vhodných brýlí, optika je naší další zastávkou, posléze přijde na řadu líčení, na které se Renáta již moc těší, a závěr samozřejmě musí patřit změně účesu.

A jak naše vítězka tráví svůj volný čas? „Chodín do přírody, protože si tam nejvíce odpočinu a načerpám energii. Ráda kempuji s rodinou, s oblibou sleduji romantické filmy a samozřejmě se věnuji dětem a příteli,“ prozradila Renáta Čurejová. „Nesmírně se na svoji proměnu těším, ovšem mám přitom pocit vnitřní nervozity, ale to je z nedočkavosti,“ uzavřela s nadšením v hlase.

Již brzy vám únorovou vítězku seriálu PROMĚNA IMAGE odtajníme v jejím novém já. Vše bude znovu důkladně zdokumentováno a vy to již brzy uvidíte na našich stránkách jak v tištěném vydání, tak i www.vecernikpv.cz, kde se můžete těšit i na videoreportáž.

 

Únorový díl seriálu PROMĚNA IMAGE najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vyšlo v pondělí 28. února