Předplatitelům a také ostatním čtenářům nejčtenějšího regionálního periodika se v pondělí 14. prosince dostává do rukou maximálně rozšířené vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku čítající v součtu se vším všudy neuvěřitelných 144 stran! Ve svých schránkách či u prodejců tak naleznete již tradiční předvánoční servis a skrývající navíc nejedno překvapení.

Základem pondělního vydání je osmačtyřicet stran aktuálního zpravodajství. Standardní Večerník přináší exkluzivně zachycenou zprávu o nebývalé bitce Romů na náměstí E. Husserla v Prostějově, kterou muselo řešit po zuby ozbrojené policejní komando se samopaly! Čtenáře určitě budou zajímat i podezřelé okolnosti úmrtí seniorky v Dolní ulici, obsáhlé koronavirové zpravodajství z Olomouckého kraje i samotného Prostějova, přinášíme velké exkluzivní rozhovory s ředitelem prostějovské Charity a bývalou volejbalistkou, dnes trenérkou Solange Soares. Zaznamenali jsme další ocenění za Dětský čin roku, které míří k jednomu ze žáků ZŠ Dr. Horáka v Prostějově! Nechybí ani tradičně obsáhlé reportáže ze všech sportovních akcí. A součástí čísla je vánoční díl seriálu PROMĚNA IMAGE od PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku. Chcete vidět, koho jsme udělali krásnější?

Součástí zbrusu nového vydání Večerníku je ovšem také speciální vánoční příloha o rozsahu 32 stran, na kterých najdete další exkluzivní rozhovor s fotografkou rodin u vánočního stromku, nejrůznější tipy, recepty do kuchyně a také jeden srdceryvný příběh.

Pro milovníky televizních pořadů přinášíme dvojčíslo magazínu TV POHODA, jehož součástí je program všech stanic na celé vánoční svátky až do Nového roku!

A pozor, kdo si bude chtít Večerník předplatit na celý příští rok, má jedinečnou možnost právě v tomto vydání v pondělí 14. prosince nalézt uvnitř speciální kupon na zlevněné předplatné! Akce platí až do 23. prosince a můžete ušetřit až 390 korun!

Neváhejte a pořiďte si Večerník, určitě stojí za to!