Kdo vyhrál pro celou třídu vstupenky NA FESŤÁK U PŘEHRADY, VÝLET NA HRAD, poukazy na útratu v restauraci, na bowling či pizzu, lístky do kina, vstupenky na olomouckou Floru či „drogerii“?

Je dobojováno aneb zazvonil zvonec a touze maturantů urvat první místo či nějakou další cenu byl minulý pátek 3. června učiněn konec. Po měsíci pilného hlasování skončila naše velká soutěž „O NEJORIGINÁLNĚJŠÍ TABLO PROSTĚJOVSKÉHO VEČERNÍKU“.

Připomeňme, že v semifinálových dějstvích se postupně představila podle výběru redakční rady plná dvanáctka nejpovedenějších tabel. A bylo pouze na vás, abyste z výčtu zvolili to, které vám přijde nejzajímavější či nejvtipnější, čímž jste jej posunuli do finálového půltuctu. Následně jste pak během uplynulých dvou týdnů vybírali konečného vítěze i další medailisty.

Všechny hlasy, které jste nám posílali na naše internetové stránky www.vecernikpv.cz, prostřednictvím výstřižků tištěného Večerníku či na e-mailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., SMS zprávou na číslo 608 960 042 nebo telefonicky na číslo 582 333 433 jsme sečetli a nyní vám přinášíme konečné výsledky!

Že se návrat po koronavirové pauze vydařil a letošní ročník se těšil opět velkému zájmu, o tom svědčí i fakt, že tablo Střední zdravotnické školy, jež skončilo na třetím místě, získalo přes dvě tisícovky hlasů. Tento počet by přitom při posledním plnohodnotném ročníku před třemi lety s přehledem takřka stačil na celkové vítězství! A rok předtím by jej získal pohodlně.

Tentokrát se z triumfu, a to hned dvojnásobného, radovali studenti a studentky RG a ZŠ Otto Wichterleho. Pozici lídra udržela třída 6.N, jejíž tablo visí ve vitríně Ráj drogerie na náměstí T. G. Masaryka, na stříbrné pozici skončila sousední parta ze 4.V, kterou najdete na náměstí E. Husserla v prodejně Meduňka. Bronzová je už zmíněná „zdravka“, konkrétně 4.A, na níž se můžete zajít podívat opět do Ráj drogerie na náměstí T. G. Masaryka.

S velkou ztrátou za medailovými pozicemi skončila zbývající trojice: „béčko zdravky“, „obchodka“ i Art Econ.

Slavnostní předání cen plánujeme na středu 15. června.

 

KDO TEDY USPĚL?

VÍTĚZEM

s celkovým počtem 4 522 hlasů

se stala 6. N z RG a ZŠ Otto Wichterleho

Zvítězila díky tablu umístěnému ve výloze drogerie Ráj na náměstí T. G. Masaryka. Třída od nás získává ceny v hodnotě zhruba 34 200 Kč.

Jedná se o volný vstup pro celou třídu na dvoudenní festival Přehrady fest (prehradyfest.cz), představení pro celou třídu v kině Metro 70 (www.metro70.cz), voucher na konzumaci pro celou třídu od restaurace Šnyt (www.snytpv.cz) a balíček drogerie dle počtu lidí ve třídě.

A jako bonus pak obdrží PŮLROČNÍ PŘEDPLATNÉ PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku pro celou třídu v ceně 23 400 Kč.

 

23 vitez

DRUHÉ MÍSTO

s celkem 3 235 hlasy

obsadila

4. V z RG a ZŠ Otto Wichterleho

Druhé místo získala díky tablu umístěnému v prodejně Meduňka na náměstí E. Husserla, čímž si vysloužila ceny v hodnotě 16 000 Kč.

Konkrétně získává výlet na hrad Šternberk autobusem společnosti Konečný v hodnotě 10 tisíc korun (www.hrad-sternberk.cz a www.autobusykonecny.cz), pizzu pro celou třídu (cca 15 ks) od společnosti Vosíme.cz (vosime.cz) a představení pro celou třídu v letním kině Mostkovice. 

Jako bonus získávají ČTVRTLETNÍ PŘEDPLATNÉ PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku pro celou třídu v ceně 11 700 Kč.

 

23 druhe

TŘETÍ MÍSTO

se ziskem 2 305 hlasů

získaly studentky

4. A ze Střední zdravotnické školy

 

Stejně jako v případě vítězů i toto tablo jste mohli vidět v drogerii Ráj na náměstí T. G. Masaryka. Tato třída se může těšit na ceny za 10 000 korun.

V tomto případě jde o bowling pro celou třídu v Bowling Palace v ulici Újezd (www.bowlingpalace.cz), voucher pro jednorázový vstup do prostějovského aquaparku pro celou třídu (www.dsp-pv.cz) a vstup pro třídu na výstaviště Flora Olomouc (www.flora-ol.cz).

Bonusem je MĚSÍČNÍ PŘEDPLATNÉ PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku pro celou třídu v ceně 3 600 Kč.

 

23 treti

DALŠÍ POŘADÍ VELKÉHO FINÁLE

 

4. 4. B, Střední zdravotnická škola, Ráj drogerie, náměstí T. G. Masaryka    164 hlasů

5. 4. B, Obchodní akademie, OC Atrium, Hlaváčkovo náměstí                       89 hlasů

6. 4. NG, Art Econ, prodejna Výtvarné potřeby, Pernštýnské náměstí           30 hlasů

 

KONTAKTUJTE NÁS!

Pro převzetí cen je nezbytné, aby nás zástupci vítězných tříd v průběhu, nejlépe hned začátkem tohoto týdne kontaktovali na e-mailové adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. či v pracovní době navštívili v redakci PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku na adrese Vápenice 19 a zanechali na sebe telefonický kontakt. Čím dříve tak učiní, tím lépe. Je třeba se s nimi domluvit mimo jiné na způsobu předání jejich výher.

 

 

* Restaurace Šnyt Prostějov

* Přehrady fest

* Hrad Šternberk

* Autobusy Konečný

* Kino Metro 70

* Vosíme.cz

* Letní kino Mostkovice

* Aquapark Prostějov

* Bowling Palace Prostějov

* Flora Olomouc