Hurá, obchody a služby hlásí konečně otevřeno, a tak se po měsíční pauze způsobené vládními opatřeními v souvislosti s koonavirovou pandemií můžeme s chutí pustit do dalšího dílu seriálu PROMĚNA IMAGE. A těšíme se o to víc, neboť se jedná o díl vánoční! Doposud nám rukama prošlo osmapadesát vítězů či vítězek, kterým jsme nejenže změnili vizáž, ale ukázali, jak málo stačí k většímu sebevědomí, k radosti, úsměvu a celkové spokojenosti. Pravidelně tedy pracujeme na změně nejen fyzické, ale i duševní. A jako vždy i tentokrát bude připraven pohodový den. Ještě letos tak splníme sen další čtenářce, na níž se usmálo při výběru z finalistek vánoční štěstí.

Vítězkou prosincového pokračování se stala Monika Oplocká. „Tento rok byl pro mě hodně náročný, událo se tolik věcí a mnohdy to pro mě nebylo vůbec jednoduché. Proběhlo tolik změn, že jsem se rozhodla vše završit změnou své image. Doufám, že se mi tímto podaří uzavřít rok 2020 a odstartovat novou a šťastnější etapu svého života. Moc si to přeji,“ znělo v přihlášce od sympatické ženy z Prostějova.

Monika Oplocká má šestačtyřicet let, dvě děti a pracuje jako účetní. S oblibou navštěvuje koncerty, kina, chodí na procházky se psem, a když je čas, ráda se setká s kamarádkami. Snaží se o sebe pečovat, využívá služeb kadeřnictví, lehce se líčí, ale na kosmetice už dlouho nebyla. Nejraději nosí halenku a rifle, ale v létě nebo na společenskou událost, potažmo na ples si s radostí obleče i šaty.

A jak se těší na den strávený s naším týmem? „Jsem nadšená, ujmou se mě odborníci a poradí, co mi sluší a jak se mám upravovat. Už se nemůžu dočkat,“ směje se. „Vůbec se nebojím, potkalo mě toho tolik, že proměna rozhodně nepatří mezi skutečnosti, kterých bych se měla bát. Naopak jsem moc ráda, že jste mě vybrali, je to vlastně i takový vytoužený vánoční dárek. Děkuji za tuto příležitost,“ rezonovalo z příjemného telefonického hovoru s Monikou Oplockou.

Na v pořadí devětapadesátou vítězku čeká pohodový a pestrý den. Začneme poradenstvím a výběrem nových outfitů, následně se přemístíme do optiky pro stylové brýle, posléze přijde na řadu kosmetická péče a líčení a závěr snažení bude korunován novým účesem. Vše samozřejmě za přítomnosti našeho fotografa a kameramana. „Věřím, že si Monika s naším týmem užije tolik potřebnou relaxaci, péči a také zábavu. Navíc se nacházíme v období adventu, blížících se Vánoc, kdy se mají plnit přání a tužby. A tak pevně doufám, že jedno přání také splníme a paní Monice odstartujeme novou životní etapu naplněnou klidem, zdravím, štěstím a láskou,“ nechala se slyšet Aneta Křížová, patronka PROMĚNY IMAGE.

 

Vánoční díl seriálu PROMĚNA IMAGE PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku najdete v tištěném vydání, které je v prodeji od pondělí 14. prosince