Prázdniny se blíží, a tak si při této příležitosti pro děti připravili na zámku v Čechách pod Kosířem zábavné odpoledne. Program zahrnuje maňáskové divadlo, tvořivou dílničku, lukostřelbu, překážkovou dráhu nebo prohlídku zámeckých interiérů. Tak neseďte doma a určitě se na akci vypravte!

„Prázdniny jsou tady, a tak jsme se rozhodli pro děti připravit zábavný program na našem zámku. Děti uvidí pěkné divadlo, něco si vytvoří v dílničkách nebo si zastřílejí z luku. Máte se na co těšit,“ shrnul kastelán zámku v Čechách pod Kosířem Martin Váňa. Ve 13:00, 14:30 a 16:00 hodin budete moci zhlédnout maňáskové divadélko s názvem O princezně a mlynáři. Ve 13:30, 15:00 a 16:30 hodin budete moci zavítat do tvořivých dílniček. Ve 14:00 hodin proběhne prohlídka zámeckých interiérů pro děti. Nakonec po celou dobu konání akce, tedy od 13:00 do 17:00 hodin, si můžete vyzkoušet lukostřelbu a překážkovou dráhu pro běh s koníkem na tyči.

Na veškerý program kromě prohlídky zámeckých interiérů pro děti je vstupné dobrovolné. Na dětskou prohlídku stojí vstupenka 140 korun pro dospělé, 90 korun pro děti. Určitě si užijete spoustu zábavy, tak vezměte svou ratolest a přijeďte!

KDY: SOBOTA 2. ČERVENCE, 13:00 HODIN

KDE: ZÁMEK, ČECHY POD KOSÍŘEM