Hnutí ANO 2011 ve spolupráci s PROSTĚJOVSKÝM Večerníkem vám už třetí měsíc přináší poznávací soutěž pro občany města. A pokračujeme dál i během letních prázdnin! Cílem je zábavnou formou připomenout důležité okamžiky z historie Prostějova a upozornit na zajímavá místa i osobnosti, které jsou s naším městem spojeny. Dnes pokračujeme patnáctým kolem, které uzavírá možnost, zapojit se do třetího slosování výherců, jež by mělo proběhnout v tomto či nadcházejícím týdnu. 

Každý týden až do konce září se na stránkách Večerníku objevuje jedna otázka. Je na čtenářích, aby na ni nalezli správnou odpověď a tu zaslali buď korespondenčně na adresu Večerníku, nebo využili formuláře pro elektronickou odpověď na webu ano-prostejov.cz/soutez.

Každý soutěžící může zaslat pokaždé pouze jednu odpověď. Na konci každého měsíce bude ze správných odpovědí zaslaných za týdenní kola v daném měsíci soutěže vylosován šťastný vítěz.

Jeden či jedna z vás tudíž každý měsíc obdrží jako cenu vyhlídkový let nad Prostějovem. Vítěz či vítězka závěrečného zářijového losování pak získá tandemový seskok padákem. Celkem tedy bude vylosováno šest šťastlivců. Na koho se tedy po dvou slosováních usměje štěstí ještě v červnu, červenci a srpnu, ten se podívá na město z paluby letadla. Kdo vyhraje závěrečné kolo, bude si moci skočit padákem, na tandemovém seskoku jej bude doprovázet zkušený parašutista zvaný tandem pilot. A jeden vítěz obdrží i CELOROČNÍ PŘEDPLATNÉ PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku!

OTÁZKA NA TŘETÍ ČERVENCOVÉ KOLO:

Z JAKÉHO OBDOBÍ POCHÁZÍ STARÁ RADNICE V PROSTĚJOVĚ?

 

Písemné odpovědi v obálce označené „SOUTĚŽ ANO 2011“ můžete posílat do konce tohoto týdne na adresu PROSTĚJOVSKÝ Večerník, Vápenice 19, 796 01 Prostějov. Pokud dáváte přednost elektronické formě, zasílejte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo zadejte odpověď ve stejném termínu do odpovědního formuláře na adrese ano-prostejov.cz/soutez. Učinit tak musíte do pátku 29. července, 12.00 hodin.