Ve středu 3. srpna 2022 bylo na vodní hladině Hranické propasti nalezeno tělo neznámého muže, který zřejmě spáchal sebevraždu. Ohledáním těla totiž nebylo zjištěno, že by na jeho smrti měla podíl další osoba. Policisté i po týdnu stále pátrají po jeho identitě. A tak se obrací na širokou veřejnost.

„Dle poznatků, které máme k dispozici, by se věk neznámého mohl pohybovat mezi 25 - 40 lety. K postavě lze říci, že se jednalo o muže štíhlé, atletické postavy, vysokého 194 cm a vážícího 67 kg. Vlasy měl světle hnědé, krátké, možná i vlnité s délkou do 5 cm. Hlava je tvaru oválného se světlým obočím, tenkými k hlavě přilehlými uchy a tzv. bradkou a knírem do délky 0, 8 cm. Dalším identifikačním znakem je jizva v levém podbřišku. Barvu očí se nám nepodařilo zjistit,“ uvedla policejní tisková mluvčí Miluše Zajícová.

Jakékoliv informace k totožnosti neznámého muže, případně poznatky k místu, kde se pohyboval nebo pobýval v posledních týdnech volejte kdykoliv na bezplatnou linku 158. S informacemi je možné kontaktovat policisty i na lince 974 778 337 nebo 601 365 551.

Ozvat se mohou také lidé, kteří v Hranické propasti provádí úklid odpadkových igelitových pytlů. „Proto se obracíme i na ně, nebo na svědky, kteří mají informace o úklidu těchto prostor, aby nás kontaktovali na výše uvedených telefonní číslech,“ uzavřela Miluše Zajícová.