Prázdninová PROMĚNA IMAGE je po roce opět tady! A proběhla jak jinak než úspěšně, ostatně stejně jako všechny předchozí díly populárního seriálu PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který pro vás změny vizáže organizuje již celých 7 dlouhých let. Od dubna 2015, kdy proběhla první proměna, pracujeme na tom, abychom vás činili šťastnými a plnili vaše sny. Vždy to bývá den jako z pohádky, který se do paměti vryje na celý život.

Jsme proto nesmírně rádi, že se náš projekt stále těší velkému zájmu a můžeme pracovat na něčem, co má smysl. Měníme totiž nejen vizáž, ale děláme radost, vykouzlíme úsměv, pocity nadšení, vnitřní spokojenost a snažíme se dodat kousek sebevědomí i zahřát u srdce. Nejinak tomu bylo také tentokrát, kdy bylo na programu dvaasedmdesáté pokračování seriálu, které v sobě jako každoročně touto dobou spojilo letní měsíce červenec a srpen.

Těší nás přitom i fakt, že za námi jezdí lidé nejen z celého Prostějovska a přilehlého okolí, ale například také z Vyškova, Ostravy či dokonce ze sousedního Slovenska. Letní klání ale pro sebe uzmula mladá maminka z místního regionu, konkrétně z Klenovic na Hané. A jak to dopadlo? To se můžete dočíst nejdříve na následujících řádcích a co nevidět i na

www.vecernikpv.cz.

Aktérkou prázdninového dějství seriálu PROMĚNA IMAGE se stala sedmadvacetiletá Petra Dřevínková, která se přihlásila záhy poté, co ji k tomu vyzvala její kamarádka. „Změna je život. Jsem impulzivní člověk a už dva měsíce mluvím o tom, že potřebuji něco se sebou udělat. No a najednou to přišlo! Kamarádka se mě ptala, zda to nechci zkusit s proměnou ve Večerníku, a tak jsem tady,“ pousmála se sympatická dvaasedmdesátá vítězka.

Petra Dřevínková pracuje jako prodavačka, má šestiletou dcerku, která se za pár dnů chystá poprvé do školy, a doma má spoustu zvířátek. Chová dva pejsky, jednu kočičku, rybičku a tři papoušky. Pokud má zrovna chvíli volno, tak jezdí s dcerkou na výlety, chodí na koupaliště a ráda čte romány či knihy o koncentračních táborech. Co se týče oblékání, tak nosí všechno, nebrání se jak elegantní, tak sportovní módě. Červencovo-srpnová dáma je původně kadeřnice a vyzkoušela již všechny možné barvy i účesy. Blonďaté vlasy má již šest let a nyní nadešel ten nejvyšší čas pro změnu, kterou jsme jí velice rádi dopřáli.

Celý tým byl druhou sobotu v srpnu precizně domluven, vše bylo pečlivě zorganizováno a samotná vítězka se své proměny již nemohla dočkat. Vše odstartovalo před osmou hodinou. Déšť se nám nakonec vyhnul, sluníčko svítilo, všichni byli pozitivně naladění a tak se přešlo k prvnímu kroku. Jako první jsme tentokrát vybírali zajímavé outfity, následovaly originální brýle, poté proběhla profesionální péče v kosmetickém salónu a sám vrchol představovala změna účesu. Na závěr nemohlo chybět odhalení nové image a focení celého týmu, především samotné vítězky, která si roli „modelky“ velice užívala. A jak sama konstatovala, „focení je fuška, vysoké boty, šaty, pořád se hlídat, usmívat, stavět do póz, ale je to velká paráda, velký a nezapomenutelný zážitek.“ Na odhalení Petry Dřevínkové přitom dorazila dcera s maminkou a její kamarádky.

Celý den probíhal v pozitivní i velice příjemné atmosféře s jediným cílem, a to učinit naši vítězku šťastnou, což se nám skutečně povedlo. A jak tedy letošní prázdninový díl probíhal? Na to se pojďme podívat v následujících krocích, fotografiích a určitě se nezapomeňte podívat na vydařené video či další fotografie na internetových stránkách www.vecernikpv.cz. Čeká tam na vás také obsáhlá fotogalerie a video nejen z posledního klání seriálu PROMĚNA IMAGE, ale k dispozici je i rozsáhlý archiv všech předcházejících epizod.

 

1. krok: volba oblečení

Parádní outfity jsme pro změnu jako vybrali u našeho nového partnera XOXOFASHIONNAILS, který v čele s majitelkou Alenou Krestovou najdete na nám. E. Husserla 8 v Prostějově. Cílem bylo z mladé maminky udělat kočku, za kterou se každý ohlédne. Zvolili jsme tedy nápadité a krásné modely. Milý tým jako první ze čtyř outfitů vybral moderní pestrobarevné košilové šaty s páskem a dlouhým rukávem, které Petru Dřevínkovou krásně rozzářily a vytvořily nezapomenutelný úsměv na tváři. Jako druhý model jsme zvolili jednobarevné světle modré šaty s gumou v pase, límečkem a balonovou sukní. Pestrobarevnost v tomto případě nahradila kožená kabelka, která outfit velmi ozvláštnila. Třetí v pořadí se staly oranžovo-béžové vrstvené šaty s nyní velmi moderními volánky, v tomto případě na ramenou. Zvolené lodičky v barvě šatů a menší barevná kabelka se zlatým řetízkovým popruhem dodaly celému outfitu jemnost a eleganci. Čtvrtým modelem se staly krátké upnuté černé šaty pánského střihu s dvouřadým zapínáním a kapsami s patkou. Jako obuv jsme zvolily černé boty na podpatku se síťovinou a koženou kabelku hadího vzoru s kovovým popruhem. Šaty působily lehce extravagantně. „Naše ‚modelka‘ z nich byla naprosto nadšená. Nové outfity paní Petru nádherně rozzářily, byla radost se na ni dívat,“ sdělila s nadšením majitelka XOXOFASHIONNAILS Alena Krestová.

2. krok – volba oblečení

Netradičně druhou zastávkou v cestě za novou image byla Optika Wagner sídlící na náměstí E. Husserla. Tým v čele s Radkem Wagnerem se nás ihned ujal a začal prázdninové vítězce zkoušet jedny brýle za druhými. Stalo se to, co se nám občas stává, a sice že paní Petře sedlo naprosto vše, co jsme vyzkoušeli, což je snem mnoha lidí. Pro naše účely jsme však mohli vybrat jen čtvery brýle, a tak volba padla na ty, které sedly ze všech nejvíc. „V této prázdninové PROMĚNĚ IMAGE jsme vsadili na jednoduchost, protože v té je síla. Dominují černá s bílou, kdy jsme se snažili ukázat, že jsou právě In šesti, respektive mnohoúhelníkové tvary,“ prozradil Radek Wagner. „Jako druhé byly vybrány masivní sluneční brýle, které krásně podtrhly eleganci. Již tradičně nemohly chybět ani brýle dioptrické, kdy jsme respektovali tvar obličeje a barvami obrub jsme se snažili doladit pestré oblečení. Paní Petře sedělo skutečně vše, což udělalo radost nejen nám, ale i jí samé,“ přidal svůj popis akce majitel optiky.

3. krok – kosmetika a líčení

Naším zcela novým partnerem je kosmetický salón JK SANTÉ, který najdete na náměstí. T. G. Masaryka 5 v Prostějově. Tento nový salón vás nadchne nejen svým nádherným interiérem, ale také kvalitní nabídkou služeb, navíc výhradně s českou kosmetikou a příjemným kolektivem. Profesionální tým ve složení Kateřiny Jurčákové a Kateřiny Jurčákové mladší se perfektně postaral o naši vítězku. „Petra Dřevínková má pěknou a mladistvou pleť, nebylo tedy potřeba razantních úprav. Nejprve jsme ji tedy povrchovým čištěním za pomoci emulze zbavily všech znečišťujících mikročástic, které si všichni neseme z venkovního prostředí. Poté jsme nanesly denní krém s ochranným faktorem,“ objasnily na úvod majitelky salónu s tím, že jej paní Petře doporučily používat pravidelně jako ochranu před nežádoucími slunečními paprsky. „Vzhledem k její mladistvé pleti s něžnými pihami byl použit lehký make-up se třpytivými efekty v oblasti lícních kostí. Aby líčení sedělo ke všem vybraným modelům, zvolily jsme neutrální stíny. Paleta světlých a tmavších zemitých tónů v kombinaci s černou oční linkou a řasenkou krásně orámovala a zvýraznila její pěkné hnědé oči. Celkový vzhled byl podtržen narůžovělou tvářenkou a rtěnkou. Obličej příjemně prokoukl,“ zakončily popis péče Kateřina Jurčáková a Kateřina Jurčáková mladší.

4. krok: barvení, stříhání a styling

O nový účes a barvu se zas a znovu skvěle postarala Andrea Furiaková a její Vlassalon ve Fanderlíkově ulici 5. Jak již bylo zmíněno, Petra Dřevínková je původně kadeřnice, takže si i ona prošla barvami a účesy snad všeho druhu. Byla tedy připravena na vše, dokonce se netajila ani tím, že by jí nevadily pestré barvy jako růžová, modrá a podobně. Jejím přáním ale bylo již nebýt blondýnou, což jsme vyslyšeli. Namísto divočiny jsme však zvolili elegantnější styl nového účesu. „Paní Petra měla vlasy odbarvené, suché a mírně vlnité. V odstínu je měla platinové, a i na základě jejího přání jsme se rozhodly ji ztmavit od hlavy do odstínu hnědé přední část kontur. Dále jsem doplnila do vlasů světlé proužky, aby paní Petra nepůsobila příliš tvrdě. A sestříhala jsem vlasy do obličeje, a protože jsou husté, tak jsem je provzdušnila i z vrchu, aby nepůsobily těžce, ale příjemně a vzdušně. Ofinu jsem udělala delší od nosu šikmo dolů,“ popsal své dílo Andrea Furiaková. „Co se týče stylingu, tak jsem vlasy vyžehlila a pak je lehce navlnila. Petře to moc slušelo a sama byla nadšená, což je pro nás vždy nejhezčí výsledek,“ vystihla závěrem své pocity zkušená kadeřnice.

5. krok - odhalení a fotografování

Při oznámení, že jsme Petru Dřevínkovou vybrali do proměny, se nechala slyšet, že není nervózní a ničeho se nebojí. Ovšem ráno před začátkem a následně, když byla zahalena zrcadla, se jistá tréma dostavila a před odhalením se stupňovala. Prázdninová vítězka seriálu PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku je však žena s humorem sobě vlastním a pozitivní energií, takže se jí nervozitu za pomoci našeho týmu nakonec povedlo odbourat. Celý průběh si moc užívala a při vlastním odhalení a pohledu do zrcadla dokonce samou radostí plakala. Podpořit ji také přišly její kamarádky a později dorazila i její malá dcerka s maminkou. Radost z její nové image byla doslova hmatatelná.

 

Prázdninový díl seriálu PROMĚNA IMAGE od PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku je součástí titěného vydání, které vyšlo v pondělí 29. srpna