Přejeme vám krásný listopad,

sluníčko nám poslední dny přestalo hřát, tu a tam se schovalo za mráčky, a tak si ho musíme místy rozsvítit sami. Stejně jako je tomu v životě, kdy se nelze vždy spoléhat na druhé, tak je to právě i s tím sluníčkem. Pokud venku nesvítí, je třeba si jej sami najít v sobě, ve svém okolí nebo kdekoliv jinde, zkrátka najít něco, co vám udělá radost, vykouzlí úsměv a zahřeje u srdíčka.

Všichni denně zvládneme alespoň pár věcí, které nám toto umožní. Pocítíme tím sílu přítomnosti, protože ta jediná existuje. Je mi proto velkým potěšením přivítat vás u dalšího vydání tematické strany PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku Servis (nejen) pro ženy, tentokrát s příchutí listopadu. Pojďme se tedy podívat na to, co vás dnes čeká. Dáme vám nahlédnout do manželské PROMĚNY IMAGE, poradíme, jaké jsou současné módní trendy, podle návodu si můžete zacvičit a udělat si něco dobrého v kuchyni.

Radostné a usměvavé dny vám přeje Aneta Křížová

 

Tradiční tematickou stranu SERVIS PRO ŽENY najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, kter= vychází v pondělí 21. listopadu