Rok se s rokem sešel a nás čeká další vánoční PROMĚNA IMAGE. V seriálu PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku měníme nejen vizáž, ale zahřejeme u srdíčka, zvyšujeme potřebné sebevědomí, děláme radost a snad vždy zažehneme jiskru v očích od dubna 2015, tedy již déle než sedm let. Za tuto dobu nám pod rukama prošlo mnoho žen, ale i hrstka mužů, dva manželské a jeden partnerský pár. Výherci k nám vážili cestu z celé České republiky od Prahy, Zlína, Ostravy, přes Bouzov, Vyškov, Šternberk a samozřejmě celého Prostějovska. Dvakrát nás navštívily i vítězky ze Slovenska. Měnili jsme přitom muže i ženy všech věkových kategorií. Zatímco nejstarší dámě bylo přes neuvěřitelných pětasedmdesát let, čerstvé vítězce 76. dílu PROMĚNA IMAGE je teprve patnáct roků! Ano, ještě před příchodem Ježíškem jsme se rozhodli obdarovat zástupkyni nové generace teenagerů. Koho že jsme to přivítali na závěr letošního roku 2022?

Blíží se Vánoce, což je období plnění přání a tužeb. Jedno takové jsme se rozhodli splnit mladičké Tereze Abrahámové z Otaslavic. „Přála bych si zkusit něco nového. Cítím, že potřebuji změnit můj stávající styl. Některé holky v mém věku jsou až přehnaně upravené a vypadají pomalu na pětadvacet let, což však nechci. Je mi jasné, že po líčení, možná i změně účesu budu vypadat trochu starší, ale pokud se povede zachovat vizáž plus mínus na můj vzhled, tak to bude fajn. Hlavně ať mám novu jiskru a styl,“ zaznělo z přihlášky patnáctileté dívky.

Tereza se řadí mezi naše doposud nejmladší výherkyně. Před třemi a půl lety jsme v princeznu proměnili tehdy šestnáctiletou Terezu Šlézarovou a tentokrát je před námi tedy ještě o rok mladší výzva. Provést změnu tak, aby dívka nevypadala starší, ale spíše podtrhnout její krásné rysy a osobnost. „V tomto věku není nutné činit velké úpravy a není to ani žádoucí, takže se budeme snažit jemným způsobem dodat slečně na novém stylu. Někdy stačí málo k tomu, aby slečna prokoukla, což je právě případ Terezky, která je hezká sama o sobě,“ poznamenala před startem Aneta Křížová, patronka projektu.

Jako první vezmeme prosincovou vítězku seriálu PROMĚNA IMAGE od PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku na nákupy a vybereme nové outfity, které Terezu Abrahámovou patřičně rozzáří. Poté se tradičně přesuneme do Optiky Wagner, následně proběhne decentní líčení a třešničkou na dortu bude změna účesu. Chybět nebude focení a natáčení. Terezka se má tedy opravdu na co těšit, bude pro ni připraven přímo luxusní den.

A jak to má tato dívka s módou a péčí o svůj vzhled? „Nejraději chodím v riflích, crop topech, nosím obyčejná a jednoduchá trička nebo teď v zimě roláky. Nemám naopak ráda sukně, šaty sice taky, ale hlavně sukně opravdu nemusím,“ přiznala žákyně jedné z prostějovských základních škol tak trochu překvapivě. „Barvy mám ráda všechny, ovšem vím, že mi nesluší zelená, ale jinak obleču všechno. V rámci líčení používám řasenku, make-up a pudr. Vlasy mám přirozené, nebarvené, ale ke kadeřnici jsem teď začala pravidelně chodit na stříhání,“ prozradila na sebe Tereza Abrahámová, která se dle svých slov nebrání ničemu. „Naopak ocením novou image. Dnešní doba se hodně posunula, holky chodí upravené, tak bych chtěla taky. Těším se, ale zároveň se i bojím toho, jaký bude výsledek a jak všechno bude probíhat.“

A jak tráví výherkyně vánoční PROMĚNY IMAGE svůj volný čas? „Moc ráda sportuji, dělám Jiu Jitsu, běhám, cvičím, ale s oblibou i cestuji, nakupuji a trávím čas s kamarády,“ prozradila.

A od příštího týdne ho bude trávit již se svou novou image. Celý náš tým se na Terezku již těší a vy můžete s námi.

 V pořadí šestasedmdesátý díl oblíbeného seriálu odtajníme již příštím čísle tištěného vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku. Vše bude jako vždy důkladně zdokumentováno a v rámci fotogalerie zveřejněno taktéž na našich internetových stránkách, kde se můžete těšit i na videoreportáž z VÁNOČNÍ PROMĚNY IMAGE.

 

Vánoční díl prosincového dějství seriálu PROMĚNA IMAGE najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které je v prodeji od 19. až do 31. prosince