Jak už jsme informovali, hned na čtyřech místech ve městě můžete již v těchto dnech spatřit billboardy upozorňující na výjimečnou akci PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku. Smyslem kampaně je, že pokud si nejobsáhlejší i nejsledovanější regionální týdeník v České republice předplatíte na příští rok právě teď, pak výrazně ušetříte.

Po Novém roce si totiž čtenáři za Večerník na stánku výrazně připlatí... Jak se ovšem dočtete na titulní straně této druhé knihy, máme i další výhodu pro stále abonenty, kteří zaplatí ještě méně.

A to není všechno! Aktuálně totiž vyhlašujeme soutěžní akci pro všechny z vás. První pětice nejaktivnějších čtenářů má šanci získat celoroční předplatné se slevou 50%. Stačí „maličkost“: zašlete nám jakoukoliv formou do redakce snímky všech čtyř našich billboardů a máte rok 2023 skoro zadarmo!

Proč navyšujeme cenu? Je to prosté, byť kruté – zdražuje se všechno a všude. Ani Večerníku tak nezbývá nic jiného než reagovat na všeobecnou inflaci, která postihla opravdu všechny. „Dlouhodobě jsme drželi cenu jednoho vydání pod nákladovými položkami, situace už je ale neudržitelná. Abychom zachovali kvalitu a vůbec vydávání nejčtenějšího regionálního periodika, musíme v příštím roce sáhnout k nepopulárnímu kroku. Ceny papíru, zpracování i distribuce vyletěly během několika měsíců prudce nahoru. Náklady na jeden jediný výtisk našich noviny jsou aktuálně zhruba padesát korun! Nikdo přesně neví, kolik to s ohledem na další zdražování energií a celkový nedostatek papíru ve světě bude po Novém roce. Doposud se nám rozdíl dařilo pokrývat díky příjmům z reklamního budgetu, nůžky se však aktuálně rozevřely natolik, že jsme nuceni zareagovat zvýšením ceny,“ objasnil cenovou strategii Petr Kozák, provozní ředitel společnosti Haná Press, která nejčtenější regionální periodikum vydává.

To se však nedotkne předplatitelů. „Těch si velice vážíme, a proto se jim snažíme naše noviny nabídnout za skutečně exkluzivních podmínek. Prakticky i se službou novin až do domu zaplatí pořád ještě méně, než stojí Večerník letos na stánku. A to se přece vyplatí,“ vyzývá Kozák všechny, aby si pořídili celoroční předplatné PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku. „To může být také zajímavým vánočním dárkem pro naše nejbližší!“    

 52 vecernik 0152 vecernik 02

52 vecernik 0352 vecernik 04