Městský ples už po dvaatřicáté zahájí plesovou sezónu v Prostějově, na programu je přitom hned první sobotu nového roku v Národním domě. Jako pro všechny předchozí je i pro letošní ročník zvoleno ústřední téma. A tak si (nejen) obyvatelé města mohou připomenout poklidný zánik Československa, od kterého uplynulo 30 let.

 

„Rád bych pozval nejen obyvatele Prostějova na třicátý druhý městský ples, který opět spustí letošní plesovou sezónu v našem městě. Věříme, že se zvolený program bude všem přítomným líbit. Těšit se mohou i na řadu překvapení, která ale ještě neodtajním,“ vyjádřil se František Jura, primátor Statutárního města Prostějov.

Hlavním tématem plesu je rozdělení Československa, od kterého uplynulo třicet let, a s tím související vznik samostatné České republiky. „Chceme stejně jako v minulých letech navázat tematicky na některé z výročí. Letos si připomeneme velmi přátelské rozdělení Československa. Pevně věřím, že program, který jsme připravili, bude bavit minimálně stejně jako ty v letech minulých a slavnostní večer si všichni užijí podle svých představ. A doufáme, že se zúčastní zástupci našich spřátelených měst a užijeme si pohodovou atmosféru. Samozřejmě nebude scházet ani bohaté občerstvení,“ přidal první náměstkyně primátora Milada Sokolová s tím, že vstupenky jsou stále k dispozici.

 

KDY: SOBOTA 6. Ledna, 19.30 HODIN

KDE: NÁRODNÍ DŮM, VOJÁČKOVO NÁMĚSTÍ 1, PROSTĚJOV

 

01 ples pozvanka