Je nám velkým potěšením přivítat vás v novoročním vydání seriálu PROMĚNA IMAGE od PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, ve kterém měníme nejen vizáž, ale zahřejeme u srdíčka, zvyšujeme potřebné sebevědomí, děláme radost a snad vždy zažehneme jiskru v očích. Děje se tak již osmým rokem, co vám pomáháme za lepšími zítřky. Vždy nám šlo hlavně o to, aby každý, kdo projde proměnou, zjistil, jak málo stačí ke zdravému sebevědomí a mít se rád. Není ani tak důležité, jak a zda se vám čtenářům líbí konečný výsledek, protože to, jak se dotyčný cítí po své proměně, to je nejvíc, ten silný a nepopsatelný pocit a vnitřní prožitek pro dotyčného. Proměny v takovém formátu nemají obdoby široko daleko, proto k nám jezdí i vítězové z Olomouce, Vyškova, z Ostravy, z Prahy a mnoha dalších míst republiky, ale také ze Slovenska. A kdo zvítězil tentokrát?

 

Novoroční PROMĚNU IMAGE získala dvacetiletá Adéla Kočová z Přerova. Mladičká vítězka pracuje jako grafička, studovala na škole ART ECON v Prostějově, takže jí naše krásné město není cizí. A proč se nám tato mladá slečna přihlásila? „Žijeme v těžké a rychlé době, nemám příliš času pro sebe, tak si to žádá nový přístup a s novým rokem i konečně změnu,“ zaznělo z telefonu od Adély Klčové. „O proměnách jsem vůbec nevěděla, navnadili mě až kolegové v práci. Televizi nesleduji a nikdy jsem žádnou proměnu kromě Večerníku neviděla, takže jsem na to moc zvědavá. Viděla jsem pouze tu vaši prosincovou, byla moc hezká, takže jsem si řekla, že ji taky vyzkouším,“ pokračovala naše sedmasedmdesátá výherkyně.

A má se určitě na co těšit, stejně jako tomu bylo u předchozích vítězů. Čeká ji profesionální tým, včetně poradenství, nové zkušenosti a zážitky, které se jí z mysli jen tak nevytratí. Začneme výběrem brýlí, následně vyzkoušíme nové outfity, poté proběhne ošetření pleti i líčení a samotný vrchol tradičně patří změně účesu. Vše proběhne pod pečlivým dohledem kamery a fotoaparátu. Vraťme se ale ještě na chvíli k naší vítězce a přibližme si život novoroční vítězky seriálu PROMĚNA IMAGE. Adéla Klčová Večernici na sebe prozradila, že má v plánu se brzy odstěhovat do Olomouce, ráda běhá a čte. „Zejména knížky v rámci osobnostního rozvoje, nyní třeba o otužování Wim hoof. Dříve jsem se otužovala, pak byla pauza a teď se do toho postupně zase snažím dostat. Mezi moje oblíbené patří i fantasy, jinak mám ráda i túry po Česku a Slovensku. V rámci péče o sebe to vypadá asi následovně, čistím si pleť, používám krém, ale nelíčím se, používám jen řasenku a pak řasenku na obočí. Preferuji především sportovní styl oblékání, takže nosím legíny, tenisky a mikinu nebo tričko. Z barev mám ráda černou, červenou, modrou a nenosím žlutou a zelenou. Šaty a sukně vůbec nenosím, a to ani v létě, pouze když jdu na ples. Ke kadeřnici nechodím, stříhám se občas sama. Dříve jsem totiž nosila černou barvu a byl to celkem zásah do mých vlasů, takže od té doby si vlasy nebarvím a snažím se na ně být opatrná. Takže se trochu bojím toho, co bude v PROMĚNĚ IMAGE s mými vlasy, ale jinak se těším,“ smála se Adéla. Obavy mít nemusí. Mladičká slečna je hezká sama o sobě, není třeba tedy razantních zásahů. Bude stačit podtrhnout její přirozenou krásu.

A jak to dopadne? To zjistíte již brzy na stránkách PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku. Vše bude jako vždy důkladně zdokumentováno a v rámci fotogalerie zveřejněno taktéž na našem webu, kde se můžete těšit i na videoreportáž z NOVOROČNÍ PROMĚNY IMAGE.

 

Novoroční díl oblíbeného seriálu PROMĚNA IMAGE od PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku najdete v tištěném vydání, které vychází v pondělí 16. ledna