Maškarní odpoledne pro děti probíhala na území prostějovského regionu v průběhu posledních dvou víkendů a těšit se na něj mohli i ti nejmenší v Dobrochově. A zájem o tuto akci byl opravdu velký. Sál místního kulturního domu se zcela zaplnil a dětskou diskotéku s bohatou tombolou a balónkovým klaunem si nenechala ujít spousta dětí.

 

Brány kulturáku se otevřely dvě hodiny po poledni a od té chvíle přicházelo jedno dítko v doprovodu rodičů za druhým. „Byli jsme upřímně příjemně překvapení, jak velký zájem o dnešní akci ze strany veřejnosti byl. Měli jsme připraveny všechny stoly a židle, které byly k dispozici, i tak nám to ale nestačilo. Musím tímto poděkovat všem, na které už třeba místo k sezení nezbylo, ale zůstali s námi a vytvořili velmi dobrou atmosféru panující po celé odpoledne,“ prozradila úvodem organizátorka akce Monika Vrtalová.

Děti si odpoledne užívaly v nápaditých maskách a pořádně se vyřádit mohly na připravené diskotéce. Velmi očekávanou byla tombola s různými sladkými odměnami, ale i drobnými dárečky od sponzorů. Nejvíce zájmu však jednoznačně vzbudil balónkový klaun, to se teprve dětem rozzářila kukadla. A tak šikovné klaunské roce vytvářely zvířátka, květiny, meče a další motivy, které se zrovna zrodily nejen v jeho hlavě, ale i na přání dětí. „Řekla bych, že především jemu můžeme poděkovat za velkou spokojenost, protože o něj byl obrovský zájem a byl k nezastavení. Celkově jsme rádi, že se u nás všem líbilo, což je pro nás hlavní. I my jsme si odpoledne užili a těšíme se na další akce,“ doplnila Vrtalová.