Dětské šibřinky si uplynulou neděli mohly užít děti v Kralicích na Hané. Na jednom místě se setkaly děti převlečené za lékaře, krokodýly, princezny i brigadýry. Do toho obří maskot, který děti dokázal dostat na parket a taky všudypřítomné konfety. Mnoho z účastníků a zejména účastnic je nejspíš ještě dlouho po akci nacházelo ve vlasech.

Ukázalo se, že organizující Sokol nalákal stovky lidí. Sál kralické sokolovny byl takřka plný. „Je zde hromada masek. Soutěž dělat nebudeme, nedá se to, je tu až příliš mnoho dětí,“ uvedl za organizátory Josef Špaček. Ten nestíhal připravovat párky v rohlíku…

Někteří účastníci zase v závěru akce možná nestačili počítat ceny z tomboly. Však jich bylo na devadesát. Spokojení byli ale účastníci ještě předtím, než na tombolu vůbec došlo. „Jsme od Olomouce, přijeli jsme se podívat. A jsme spokojení. Je to moc pěkná akce,“ řekl muž, který se představil jako Tomáš.

Šťastní nakonec byli i organizátoři, i když se během akce nezastavili. „Návštěva je vynikající, atmosféra povedená a účast je krásná. Měli jsme vystoupení gymnastiky. Máme zde maskota Žluťáka a dj Romana,“ vypočítával Špaček.