Milé čtenářky a milí čtenáři,

srdečně vás vítám při čtení řádků březnového dílu tematické strany Servis pro ženy. Jaro nás již definitivně provází každým naším dnem, sluníčko svítí na naše tváře, dopřává nám dostatek energie, hladí naši mysl i duši. Tak to chtějme vnímat a važme si tohoto daru každý den, protože ne každý ho může vidět, a ne v každé zemi je to reálné. Někdy se nám dostává věcí, kterých si nevážíme, protože je bereme automaticky.

Pojďme si tedy společně nastartovat jarní období se vším všudy. Nejprve si zkusme detoxikovat naši mysl v rámci rubriky rad a tipů. Připravili jsme pro vás i tak trochu loučící článek před dobou naší pauzy, kdy se na chvíli odmlčíme, než se vydáme novým směrem. Samozřejmě ani dnes nechybí cvičení pro tělo i mysl a tradičně chutný recept. V neposlední řadě vězte, že netřeba smutnit. Večerník má pro vás připraveno v rukávu hne několik es, a ani v dalším průběhu roku tak nejen něžné pohlaví o zajímavé okruhy témat neošidíme.

Redakce PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku vám

přeje jen vše dobré, pevné zdraví a pozitivní dny

Motto nejen na tento týden:

„Nejsem tím, co se mi přihodilo, ale tím, čím jsem se rozhodl stát.“

Carl Gustav Jung

 

Tematickou stranu SERVIS nejen PRO ŽENY najdete v tištěném vydáním PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vyšlo v pondělí 27. března