Zpříjemnit si velikonoční prázdniny budou moci děti hned ve čtvrtek, kdy pro ně pracovníci Sportcentra-DDM Prostějov připravili stezku za pokladem. Akce je rozdělena na dva bloky a zájemci mohou přijít jak v dopoledních, tak odpoledních hodinách.

 

Na co všechno se v rámci velikonoční stezky mohou děti těšit? „Bude připravena, a to nejen pro rodiče s ratolestmi od jednoho roku, ale i samostatné děti do třinácti let, velikonoční stezka plná zábavných stanovišť, kde nebudou chybět postřehovky, hádanky, bludiště, vyrábění, ale i doplňovačky,“ prozradila ke konané akci Zdeňka Ševčíková.

Stezka povede od dopravního hřiště, kde si každý z účastníků vyzvedne kartičku s tajenkou. Trasa povede přes biokoridor Hloučela až k parčíku v oblasti za nemocnicí. Na jednotlivých stanovištích budou děti plnit úkoly a díky tomu jim budou do tajenky přibývat písmenka. Na konci je v případě správného vyluštění bude čekat odměna v podobě velikonočního pokladu.

Startovné je 100 korun a v jeho ceně je zahrnut velikonoční poklad. Ten čeká na všechny, kteří stezku absolvují. Na akci je nutné se předem registrovat přímo na internetových stránkách Sportcentra.

 

KDY: ČTVRTEK 6. DUBNA, 9:00-11:00 A 14:00-17:00 HODIN

KDE: DĚTSKÉ DOPRAVNÍ CENTRUM, BRATŘÍ ČAPKŮ 4, PROSTĚJOV