Hvězdný Orion umí rozzářit i Velikonoce! Velké množství akcí si tradičně na letošní rok připravilo stejnojmenné Středisko volného času v Němčicích nad Hanou.

 

Malá, velká, slepičí, dinosauří, z papíru, z betonu, z látky, z kamínků, z mechu, z těsta, z jídla, barevná, nebarevná prostě všechna vajíčka. Právě snímky takových kraslic aktuálně putují na adresu Střediska volného času Orion. Některé z nich jsou už i k vidění na jejich Facebooku. Fotografie všichni mohou posílat až do 10. dubna a ti nejlepší se kromě uznání od ostatních mohou těšit také na náležité odměny.

A to rozhodně není vše. „Hlavním dnem Velikonoc pro nás bude už Zelený čtvrtek. Na celý tento den budeme mít v klubovnách připraveny nejrůznější aktivity od pečení jidášů až po barvení vajíček. Na Velký pátek pak vyrazíme na hledání Velikonočního pokladu na hrad Šternberk,“ navnadila vedoucí SVČ Orion Eva Bašková.

 

Speciální zpravodajství k velikonočním svátkům v regionu najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vyšlo v pondělí 3. dubna