Lepší počasí si snad organizátoři, prodejci, ale i návštěvníci pro první letošní venkovní sběratelský a bleší trh nemohli přát. V krásném jarním počasí se jich tak na tržnici sešlo rekordní množství a nechyběly ani velice zajímavé artefakty, které prodejci tentokrát nabízeli. Na první venkovní akci se jich navíc sešlo zatím rekordní množství a dopoledne si tak užili všichni s jarní náladou.

 

Už od osmé hodiny ranní se scházeli návštěvníci na prostějovské tržnici, kde se mohli těšit na řadu zajímavých exponátů. Nechyběly různé sběratelské předměty, obrazy prostějovských malířů, historické zbraně, ale také sklo, šperky a další. „Dnes musím hodnotit trh na jedničku. Sešel se nám zatím rekordní počet prodejců a zájemci tak měli skutečně z čeho vybírat. Na první venkovní akci sezóny jsme si ani nemohli přát lepší počasí. Bylo nádherně už od samého rána a pevně věřím, že si to stejně jako my užili všichni, kteří na tržnici dorazili,“ hodnotil akci její hlavní organizátor Jindřich Skácel.

Kdo si nechal první sběratelský a bleší trh utéct, nemusí dlouho litovat, už brzy se uskuteční druhá z plánovaných akcí. „Příští neděli čtrnáctého května se sejdeme znovu, kdy nás čeká speciální bleší trh věnovaný veteránům, kteří budou v tento den na náměstí T. G. Masaryka. V nabídce bude celá řada zajímavých exponátů a k dispozici bude i tisíc pohlednic s auto moto tematikou,“ doplnil Skácel.