Pátek a sobota byly v plumlovském kempu Žralok opět místem setkání vytuněných aut. Help Tuning Cup pomáhal už podesáté v řadě. Jubilejní výtěžek tentokrát poputuje do Depozita koček v Olomouci – Chválkovicích.

 

Do Plumlova přijeli se svými plechovými chloubami tuningáři z blízkého okolí i z daleka, mimo jiné z východních Čech a Slovenska. Kromě setkání s kamarády si užili nejrůznější soutěže jako o nejhlučnější výfuk, nejkrásnější neony i nejvýkonnější aparaturu. „Soutěžní kategorie letos byly pojmenovány na počest našeho kronikáře, který naši činnost zaznamenává od samého počátku.

. Měli jsme Škoda Old (pomalé šípy), Škoda Modern (rychlé šípy), Japan a Asia (šikmoočky), Germany, VW Old, VW milénium, Italy a Francie (žabožrouti) a Ladies (kočky k sežrání),“ vypočítala hlavní organizátorka Ája Rubačíková.

Dvoudenní charita nabídla zábavu v podobě nejrůznějších soutěží pro nejmenší, dospělí pak mohli zkusit štěstí v bohaté tombole.

Výtěžek dobrovolného vstupného a již zmíněné tomboly letos poputuje kočičkám. Těšit se mohou z 5270 korun.

„Chci jménem celého týmu Help Cup poděkovat všem za úžasné zahájení sezóny. Byli jste neskuteční a opět jste mně a celému týmu ukázali, že je proč pokračovat v Help Cupu,“ doplnila Ája a přidala pozvání na další tuningový sraz, který se koná za tři týdny v kempu Krásná Morava.