Rozloučit se s prázdninami budou moci malí i velcí v Kolářových sadech, kde pro ně bude připraven bohatý program, při němž se budou bavit nejen děti, ale i dospělí. Akci pořádá stejně jako na prvního máje Atrakce Zdeněk Hořava společně s hokejovým klubem SK Prostějov 1913. Záštitu nad akcí převzal primátor města Prostějova František Jura, exkluzivním mediálním partnerem je PROSTĚJOVSKÝ Večerník.

 

„Prázdniny už se blíží ke svému konci a je třeba se s nimi důstojně rozloučit,“ usmál se hlavní organizátor Zdeněk Hořava. A na co všechno se tedy mohou návštěvníci těšit? „Chybět nebude řada atraktivních druhů zábavy, které potěší hlavně děti. Skákací, hrady, virtuální realita, malování na obličej a další atrakce. Scházet nebudou také sportovní aktivity s trenéry hokejového klubu SK Prostějov 1913, soutěže s Večerníkem i řada zábavy. V sedmnáct hodin pak bude následovat ještě losování o zájezd,“ prozradil Hořava k průběhu celodenní akce, které potrvá až šesté hodiny večerní.

Kromě zmíněných věcí nebude scházet i dostatek občerstvení. Ať už se jedná o pitný režim, tak také oběd, či večeři. K tomu všemu bude po celý den hrát reprodukovaná hudba. Jestli se tak někde rozloučit s prázdninami, tak právě v Koláčových sadech pro to bude ideální příležitost.

 

KDY: NEDĚLE 27. SRPNA, 10.00 HODIN

KDE: KOLÁŘOVY SADY, PROSTĚJOV