A je to tu zase... Kvůli vládním opatřením z důvodu přetrvávající pandemie koronaviru a uzavření všech služeb má PROMĚNA IMAGE od PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku stopku. Zatímco minulý měsíc jsme úspěšně ve vánočním dílu změnili vzhled Moniky Oplocké, aktuálně nám nezbývá než čekat. Ale nikoliv jen tak nečinně, nýbrž budeme pokračovat v příjmu vašich přihlášek. Vyzýváme muže i ženy bez rozdílu věku, manželské či partnerské páry, sourozence, matky, dcery, vnučky, ale i tatínky, bratry, dědečky, zkrátka kohokoliv, kdo má chuť a potřebu změnit sebe nebo svůj život. Neváhejte a přihlaste se do tohoto jedinečného projektu, který v regionu široko daleko nemá obdoby…

Přestože profesionální tým Večerníku činí nadále maximum, doba je nejistá a stejně jako tomu bylo na jaře či na podzim loňského roku, i tentokrát do života zasahuje vyšší moc, lépe řečeno pandemie způsobená koronavirusem. Vládní nařízení a opatření v provozovnách výrazně omezilo či přímo zastavilo jejich fungování, což komplikuje i průběh tradičního seriálu PROMĚNA IMAGE. Čistě novoroční díl byl tak zrušen a vše se bude chystat až po ukončení nouzového stavu v zemi. Aktuálně je v plánu klání s podtextem zimní, které by se mohlo odehrát někdy na přelomu února a března.

Seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku PROMĚNA IMAGE má za sebou již devětapadesát dílů, ale v krátké historii se musel kvůli vládním opatřením již potřetí zastavit! Věříme však, že již brzy se vše zase rozjede naplno. Nejen ženy, ale i muži si totiž zaslouží mimořádnou péči v každé době. A my se o vás postaráme přímo královsky. Prozatím hledáme pro zimní díl, který se bude hned po rozvolnění restrikcí a ponese podtext jubilejní šedesátky, aspiranty či aspirantky. Hlásit se mohou i celé páry!

Zážitek na celý život je zaručen. Své by vám o tom mohla povědět celá řada našich vítězů. Máme za sebou již osmapadesát dílů seriálu PROMĚNA IMAGE, kdy k nám neváhali cestovat účastníci až z Nízkých Tater, z Prahy, Ostravy, Vyškova a mnoha dalších míst. Klání není jen o změně vzhledu, ale i o dodání zdravého sebevědomí, nové jiskry a radosti do života. Vězte, že jste v dobrých rukou. Každá proměna obnáší profesionální poradenství, máme tým složený z odborníků v daném oboru. Výsledky jejich snažení můžete již více než pět let sledovat nejen v tištěném vydání, ale i na internetových stránkách www.vecernikpv.cz, kde najdete spoustu fotografií i videí.

Není na co čekat, hlaste se již nyní. Stačí poslat dvě své aktuální fotografie (tvář a postava) na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Do předmětu e-mailu uvádějte „PŘIHLÁŠKA PROMĚNA IMAGE“ nebo můžete přijít osobně do naší redakce. Napište také váš věk, velikost oblečení a důvod, proč se do proměny hlásíte, proč bychom měli vybrat právě vás, dále odkud jste a telefonický kontakt.

Hlásit se můžete do 7. února. Těšíme se na spolupráci s vámi!

 

Tematickou stranu SERVIS PRO ŽENY najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vyšlo v pondělí 25. ledna