V pořadí už jednačtyřicáté Hanácké slavnosti v Prostějově jsou za námi. A stručně řečeno, byly velmi vydařené. Organizátorům hrálo náramně do noty počasí, které si pochvalovali jak vystupující v bohatém kulturním a společenském programu, tak i stánkaři, hlavně pak návštěvníci.

Těch se během obou víkendových dní vystřídaly na náměstí i na kolotočích mezi Wolkerovou a Komenského ulicí tisíce. O dobrou náladu se v sobotu i v neděli staraly nejrůznější folklórní soubory, ostatně jak se na Hané sluší a patří. Pořadatelům z Kulturního klubu Duha se navíc podařil zajistit i další velice nápaditý program včetně vystupující hvězdy na závěr Hanáckých slavností. Anna K. skutečně excelovala. A protože se svými tržbami byla spokojena i většina stánkařů či kolotočářů, marně byste tak hledali jakoukoliv zápornou věc během letošních skvostných prostějovských hodů. A právě jednačtyřicáté Hanácké slavnosti, které jsou už dnes minulostí, si zcela jistě zasloužily pozornost také PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku. Právem!

 

Reportáže a exkluzivní rozhovor ze zákulisí Prostějovských Hanáckých slavností najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vyšlo v pondělí 18. září