Úterní odpoledne bude v Prostějově patřit obchodnímu centru ZLATÁ BRÁNA, která si na magické datum 10. 10. připomene právě desáté výročí od svého otevření. Nebude to však jediná věc, za níž se budeme ohlížet. Přesně 10. října 1973 byl totiž slavnostně otevřen Obchodní dům Prior, tedy předchůdce současné galerie a bývalá prodejní dominanta centra města, která se pak v listopadu 2013 dočkala své modernizace. Návštěvníci se mohou těšit na různé atrakce pro děti, ochutnávky z kuchařské show, hudební program, načež u správné oslavy nemůže chybět řada soutěží o hodnotné ceny.

 

Obchodní centrum Zlatá brána plní potřeby i přání zákazníků z Prostějova a okolí již od zmíněného roku 2013, kdy byla dokončena komplexní rekonstrukce, díky níž se bývalý obchodní dům Prior proměnil v moderní galerii. A pro tuto speciální příležitost bude připraven den plný zábavy, který naláká do prostor obchodního centra malé i velké.

V úterý 10. října tak budou ve Zlaté bráně vítat návštěvníky hostesky s welcome drinky, pro děti se nafoukne skákací hrad a těšit se mohou i na malování na obličej. „Všechny věkové kategorie pak zcela jistě potěší ochutnávky z kuchařské show a z prodejen vín, sýrů či dobrot z Matějova pekařství, hlad zaženou například párky v rohlíku a další drobné občerstvení. Probíhat mají nejrůznější soutěže s možností vyhrát hodnotné ceny od nájemníků a partnerů, jež udělají radost, a to jak na místě, tak on-line na sociálních sítích. Na památku bude připraven i fotokoutek a k poslechu bude hrát cimbálová muzika,“ prozradila Karla Otavová, manažerka obchodního centra Zlatá brána a jedním dechem přidal: „Mám velkou radost, že tento významný milník v historii našeho obchodního centra můžeme oslavit se zákazníky, kteří nás pravidelně navštěvují. Jsou to právě oni, pro koho se neustále snažíme přicházet s novými trendy a koncepty, jež v centru Prostějova chybí, a vytvořit z našeho obchodního centra prostředí, v němž se budou cítit příjemně.

Datum se dvěma desítkami samozřejmě nebylo vybráno náhodou. „Chtěli jsme tento termín, protože k desátému jubileu se hodilo ze všeho nejvíc. Navíc to v tento den bude přesně padesát let od otevření Prioru, který na tomto místě stál dříve. Zároveň se tak nebude slavit jen deset let Zlaté brány, ale i padesát let Prioru, na což mě upozornil bývalý generální ředitel pan Vlk, který tuto funkci zastával několik desetiletí. Proběhne k tomu i výstava, na níž nebudou chybět fotografie z doby výstavby Prioru, ale i jeho přerodu ve Zlatou bránu. Trošku se tak vrátíme i do minulosti,“ utvrdila Otavová, že se návštěvníci mají skutečně na co těšit.

 

KDY: ÚTERÝ 10. ŘÍJNA, 14.00 - 19.00 HODIN

KDE: OC ZLATÁ BRÁNA, DUKELSKÁ BRÁNA 25, PROSTĚJOV

 

41 pozvanka zlata