Památka zesnulých neboli Dušičky, jak jsme si v Čechách a na Moravě zvykli říkat. Každopádně jde o sváteční období, kdy se každý z nás alespoň na okamžik v této době plné psychického vypětí zastaví a zavzpomíná na své blízké. Na blízké, kteří už bohužel nejsou na tomto světě.

Člověk má několik možností, jak si připomenout chvíle, které trávil se svým příbuzným, přítelem či kamarádem, který zemřel buď docela nedávno, nebo naopak již před mnoha lety. Můžeme mu opravdu věnovat jen krátkou vzpomínku, můžeme navštívit ještě žijící příbuzné a zavzpomínat společně na daného člověka, nebo prostě a jednoduše zajít na hřbitov a položit kytici či věnec na hrob, kde odpočívá ten, koho jsme ztratili...

I když se skutečně jedná o svátky klidu a vzpomínání, mnozí z nás právě v tomto období tak trochu panikaří a přemýšlí, čím během Památky zesnulých uctít blízké zesnulé. Od toho jsou tady ovšem odborníci s jejich radami. A právě smyslem dnešní a v tomto období tradiční tematické letos hned na pěti stranách PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku je přinést přehled firem a společností s nabídkou širokého sortimentu dušičkového zboží a služeb.