Něco takového se nepoštěstí každému! Ovšem šťastným rodičům Markétě a Jiřímu Jakubovským z Prostějova přinesl Štědrý den roku 2023 dvojnásobnou radost. Nejen tu vánoční, ale 24. prosince se jim v prostějovské porodnici narodil syn Max! A Večerník tradičně u „Ježíškova“ miminka nemohl chybět...

 

„Je to náš druhý syn a máme z něj pochopitelně radost. O to větší, že se narodil na Štědrý den,“ řekla Večerníku přímo na pokoji prostějovské porodnice rozesmátá maminka Markéta Jakubovská. „Měli jsme termín 21. prosince, takže Maxík si počkal tři dny... Já osobně jsem ale čekala, že přijde na svět ještě později, náš první syn se narodil dokonce až týden po termínu. Že to vyšlo právě na Ježíška, je pro celou naši rodinu spíše překvapením,“ podotkla Markéta Jakubovská, které se Večerník ještě zeptal, jak se připravují na budoucnost, kdy kromě Vánoc budou slavit i narozeniny svého syna. „Je to samozřejmě pro nás nádherný vánoční dáreček. Otázkou bude, zda bude rád i Maxík, když ty oslavy proběhnou v jeden jediný den. Holt bude mít vánoční i narozeninové dárečky na jedné hromádce,“ usmála se Markéta Jakubovská.

Zbývá dodat, že Maxík Jakubovský se narodil zcela zdravý a po příchodu na svět vážil 3,60 kilogramu a měřil 52 centimetrů. Večerník rodičům ještě jednou blahopřeje!