Seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku PROMĚNA IMAGE má za sebou již devětapadesát dílů, ale v krátké historii se musel kvůli vládním opatřením již potřetí zastavit! Věříme však, že již brzy se vše zase rozjede naplno. Nejen ženy, ale i muži si totiž zaslouží mimořádnou péči v každé době. A my se o vás postaráme přímo královsky. Prozatím hledáme pro jarní díl, který se bude hned po rozvolnění restrikcí a ponese podtext jubilejní šedesátky, aspiranty či aspirantky.

 Manželé, sourozenci, kamarádi, hlaste se! Hledáme právě vás!

Nejen ženy, ale i muži si zaslouží péči. A my se o ně postaráme přímo královsky!

Nejdříve vám vybereme oblečení na míru, posléze se o vás postarají prvotřídní profesionálové v pánském salónu a úplný závěr bude završen profesionálním focením. Zkrátka budete fešák, za kterým se nejedna žena otočí.

Dámu pak čeká, jak je již naším zvykem, kvalitní servis v podání profesionálů z Vlassalonu, líčení v H Studiu, výběr nového šatníku v RV Fashion, brýlí v Optice Wagner a závěrečnou tečkou pak bude taktéž profesionální focení a natáčení.

Neváhejte a hlaste se! PROMĚNY IMAGE OD PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku dopadly vždy na jedničku a vítězky neměly jiných slov než chvály. Není co ztratit, naopak zcela zdarma získáte NOVOU IMAGE a také nezapomenutelný zážitek!

Co musíte udělat? Stačí poslat dvě své aktuální fotografie (tvář a postava) na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Do předmětu e-mailu uvádějte „PROMĚNA IMAGE“ nebo můžete přijít osobně do naší redakce.

Napište také váš věk, velikost oblečení a důvod, proč se do proměny hlásíte, proč bychom měli vybrat právě vás, dále odkud jste a telefonický kontakt. Hlásit se můžete do 17. BŘEZNA 2021.

Těšíme se na spolupráci s vámi!

Neváhejte a hlaste se! Naše PROMĚNY IMAGE dopadly vždy na jedničku a vítězky nalézaly jen samá slova chvály. Není co ztratit, naopak zcela zdarma získat novou image a také životní zážitek k tomu.