Milí přátelé, milé přítelkyně,

srdečně vás zdravím v prvním ze dvou dubnových vydání tematické strany PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, která právě v tomto období slaví neuvěřitelných deset let od svého vzniku. Ještě než se tomuto výročí budeme věnovat, doufám, že se i v této těžké době udržujete v dobré fyzické i duševní kondici, hodně se smějete, zhluboka dýcháte, žijete v přítomnosti a radujete se z maličkostí. O tom je totiž každičký den. Žijme ho tedy s vědomím, že se již nikdy nebude opakovat, proto vždy konejme tak, jak nejlépe dovedeme.

Dnes se zaměříme na to, jak zhubnout do plavek pomocí detoxikace organismu, módní okénko vám přináší tipy pro nákup odstínu laku na nehty a nabízíme tolik potřebné cvičení. Spravit náladu si můžete také dalším tipem do kuchyně.

Seriál PROMĚNA IMAGE možná již brzy dostane po dlouhé přestávce zelenou, proto nezahálejte a zasílejte také vaše přihlášky. Vězte, že vás čeká zážitek na celý život.

No a my prozatím připravujeme jeden prémiový díl chystaný ještě teď v dubnu, který bude věnovaný právě ohlédnutí za uplynulou dekádou Servisu - nejen - pro ženy.

Hodně sil, klidu a úsměvů vám přeje Aneta Křížová

 

Dubnový díl tematické strany PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku SERVIS PRO ŽENY najdete v tištěném vydání, které vychází v pondělí 12. dubna