Milí přátelé, milé přítelkyně,

zdravím vás prostřednictvím druhého dubnového vydání vaší oblíbené tematické dvoustrany PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, která je tu s vámi právě v této chvíli neuvěřitelných deset let. A právě tomuto jubileu je věnován celý dnešní díl.

Ještě předtím bych vám ale ráda sdělila pár slov. Počasí je sice jako na houpačce, ale věřím, že nás již brzy začne více doprovázet zářící světlo a energie ze sluníčka, které všichni tolik potřebujeme. Zařaďme do našich programů vycházky a vnímejme kvetoucí přírodu, čerstvý vzduch a přítomný okamžik, buďme zkrátka teď a tady.

A na co se dnes tedy můžete těšit? K desátému výročí této rubriky se nabízí krátké ohlédnutí za touto dekádou, podle návodu si zacvičíte a také jsme pro vás připravili narozeninovou soutěž o poměrně neobvyklé ceny. Jako vždy je tady recept na nějakou tu dobrotu a nemůže chybět pravidelné cvičení. Seriál PROMĚNA IMAGE možná již brzy dostane zelenou, proto na nic nečekejte a zasílejte přihlášky. Vězte, že vás čeká ojedinělý zážitek.

Hodně radosti a co nejméně starostí vám přeje Aneta Křížová

 

Narozeninový díl tematické strany PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku SERVIS PRO ŽENY můžete najít v tištěném vydání z pondělí 26. dubna