Jak jistě víte, v měsíci dubnu jsme oslavili 10. výročí existence tematického Servisu pro ženy. Slavíme rádi s vámi, protože jen díky našim čtenářům se seriál těší takové oblibě. U příležitosti tohoto jubilea tak PROSTĚJOVSKÝ Večerník vyhlásil první ze soutěží o netradiční cenu, kterou jste mohli najít ve třech předchozích tištěných vydáních i na www.vecernikpv.cz.

A protože klasických výher je všude dost, hlavním trumfem v tomto klání se stal oběd s naší redaktorkou, která vás po celých deset let provází nejen světem žen, Anetou Křížovou. Stačilo odpovědět na jednoduchou otázku, a kromě předplatného Večerníku na jeden rok a dárkových předmětů nejčtenějšího regionálního periodika se můžete těšit na společný oběd v prosluněném poledni.

Do jedinečné soutěže se hned v premiérovém dějství zapojilo několik desítek čtenářů, z nichž drtivá většina správně odpověděla na soutěžní otázku „Jak se původně jmenoval Servis pro ženy?“ za A, tedy Večernice. Avšak v prvním kole mohl vyhrát jen jeden z vás. Šťastnou výherkyní se stala Daniela Šlézarová. Výherkyni gratulujeme a již brzy bude informována o termínu slavnostního obědu a převzetí výhry.

V zápolení pokračujeme dále. Soutěže budou celkem tři za sebou, a protože víme, že tuto rubriku čtou ženy i muži, vyzýváme všechny naše čtenáře bez rozdílu věku a pohlaví. Tento týden můžete tedy znovu zkusit své štěstí.

STAČÍ ODPOVĚDĚT NA SOUTĚŽNÍ OTÁZKU, KTERÁ ZNÍ:

KDY MĚL PREMIÉRU SERVIS PRO ŽENY (DŘÍVE VEČERNICE)?

a) v dubnu 2015

b) v dubnu 2011

c) v dubnu 2001

Své odpovědi zasílejte do 23. května na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. společně s celým jménem a telefonním číslem. Případně můžete volat či zaslat SMS na telefonní číslo 608 960 042. Posléze budeme losovat druhého výherce.

 

Květnový díl tematické strany PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku SERVIS PRO ŽENY můžete najít v tištěném vydání z pondělí 17. května