Jak jistě víte, v měsíci dubnu jsme oslavili 10. výročí existence tematického Servisu pro ženy. Slavíme rádi s vámi, protože jen díky našim čtenářům se seriál těší takové oblibě. U příležitosti tohoto jubilea tak PROSTĚJOVSKÝ Večerník vyhlásil první ze soutěží o netradiční cenu, kterou jste mohli najít ve tištěných vydáních i na www.vecernikpv.cz.



A protože klasických výher je všude dost, hlavním trumfem v tomto klání se stal oběd s naší redaktorkou, která vás po celých deset let provází nejen světem žen, Anetou Křížovou. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku, a kromě předplatného Večerníku na jeden rok a dárkových předmětů nejčtenějšího regionálního periodika se můžete těšit na společný oběd v prosluněném poledni.
Do jedinečné soutěže se hned v premiérovém dějství zapojilo několik desítek čtenářů, ve druhém kole byl zájem ještě větší.
Soutěže jsou celkem tři za sebou, a protože víme, že tuto rubriku čtou ženy i muži, vyzýváme všechny naše čtenáře bez rozdílu věku a pohlaví. Tento týden můžete tedy zkusit ještě jednou své štěstí.

STAČÍ ODPOVĚDĚT NA SOUTĚŽNÍ OTÁZKU, KTERÁ ZNÍ:
K Servisu pro ženy se připojil který úspěšný projekt?

a)    Čti a zhubni
b)    Proměna image
c)    Tancujeme s Večerníkem

Své odpovědi zasílejte do 11. června na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. společně s celým jménem a telefonním číslem. Případně můžete volat či zaslat SMS na telefonní číslo 608 960 042. Posléze budeme losovat druhého výherce.

 

Tematickou stranu SERVIS PRO ŽENY jste mohli najít v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vyšlo v pondělí 31. května