Milí přátelé, milé přítelkyně,

srdečně vás zdravím v našem druhém červnovém vydání tematického seriálu Servis pro ženy, který je však určen nejen něžnému pohlaví. Doufám, že v panujících vedrech hodně pijete, zhluboka dýcháte a užíváte si přírody a všudypřítomných radostí.

Nyní však chvíli buďme teď a tady, ať už je to kdekoliv, protože nadcházející chvíle budeme zprostředkovaně trávit „spolu“. Sedněte si tedy nyní k oknu, na balkón či na zahradu, vezměte si k tomu sklenici vody, zákusek či něco jiného dobrého a podívejte se na to, co jsem pro vás dnes připravila. Čeká vás reportáž s první výherkyní soutěže o oběd s mou maličkostí. Jelikož se pomalu blíží letní díl PROMĚNY IMAGE, tak budeme hledat další z vás. Taky si můžete podle návodu vyrobit něco na zub, a protože je nutné se udržovat v dobré kondici, je třeba si i zacvičit.

Přeji šťastnou cestu všem, kteří odjíždějí v nejbližší době na dovolenou, užívejte přítomných okamžiků, nabírejte sílu a pořádnou dávku pozitivní energie.

Hezký začátek prázdnin vám přeje Aneta Křížová

 

Druhý červnový díl tematické strany SERVIS PRO ŽENY najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který vyšel v pondělí 28. června