Zhruba tisíc mužů se přihlásilo do klání Muž roku ČR 2021. Do soutěže vybrali šest set z nich, nyní už je známá finálová dvanáctka.

Do ní se probojoval i prostějovský profesionální voják Marek Hloch.

Marek Hloch (25) pronikl mezi tucet finalistů letošního Muže roku. Všichni, kteří jej osobně znají, mu fandí. „Marek chodí s mojí dcerou a musím říct, že je to naprosto super kluk, který si určitě zaslouží podporu. Je to borec, sympaťák a sportovec,“ upozornil nás jeden z našich čtenářů.

Rodák z Prostějova vystudoval SOŠ podnikání a obchodu. Po maturitě nastoupil na Univerzitu Palackého v Olomouci, před studiem nakonec dal přednost kariéře vojáka z povolání. „Do soutěže mě přihlásila přítelkyně, protože tvrdí, že na to mám. Je to fajn, protože nyní to všechno prožíváme společně,“ ozřejmil Marek Hloch okolnosti, za jakých se v soutěži ocitl. „Není vyloučeno, že ji na oplátku také někam přihlásím,“ dodal s úsměvem.  

Tucet finalistů letošního Muže roku už má za sebou čtyřdenní soustředění, během něhož jim mimo jiné herec Jan Přeučil pomohl zlepšit jejich rétorické schopnosti, a zároveň nacvičili choreografii na finálový večer. Ten se bude konat 27. srpna v Náchodě. Již dnes můžete dát Markovi hlas na zpravodajském serveru idnes.cz, kde jej najdete pod číslem 3.