Letní Flora Olomouc je již pomalu za dveřmi a PROSTĚJOVSKÝ Večerník vám přináší další sérii soutěží o vstupenky. Letošní Flora láká na téma „Souznění s přírodou“. Těšit se můžete na bohatý program se spoustou lákadel v rámci výstavy letní Flora Olomouc doplněný o letní zahradnické trhy, které nabídnou široký sortiment květin, rostlin, semen, zahrádkářských pomůcek či hobby potřeb. Na své si tak přijdou všichni zahrádkáři a milovníci rostlin. Dny Moravských vín, For Model pro děti (sobota–neděle) obohatí výstavu Flora Olomouc. Zapojte se tedy do naší soutěže, ještě dnes a navštivte veletrh v termínu od 19. do 22. srpna 2021 v Olomouci ZDARMA. Vstupenku na letní Floru získá každý týden hned 5 vylosovaných šťastlivců.

1. SOUTĚŽNÍ OTÁZKA ZNÍ:

SOUČÁSTÍ DOPROVODNÉHO PROGRAMU BUDE TAKÉ VÝSTAVA. VÍTE JAKÁ?

a) výstava léčivých rostlin a bylinek

b) umělecká výstava obrazů

c) výstava fotografií z časů dávno minulých

Správnou odpověď naleznete na oficiálních stránkách Flory Olomouc 2021...


Své odpovědi zasílejte prostřednictvím e-mailové adresy Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. s heslem „FLORA“. Zavolat svoji odpověď nám můžete také na známé telefonní číslo 582 333 433 či zaslat SMS zprávou na telefonní číslo 608 960 042, případně přijďte osobně do redakce na Vápenici 19.

Na odpovědi čekáme v redakci do pátku 6. srpna do 12:00 hodin. Jména výherců společně s termínem vyzvednutí prozradíme v následujícím vydání Večerníku, kde také najdete druhou soutěžní otázku.