Angličtina pro děti HELEN DORON ENGLISH pořádá jako každý rok dny otevřených dveří a zápis na školní rok. Dny otevřených dveří se konají celé září v Learning Centru Helen Doron na Žižkově náměstí. Jako každý rok je tento zápis šancí na absolvování ukázkové hodiny zdarma a seznámení se s jedinečnými multisenzorickými vyučovacími metodami, kterými se Helen Doron English proslavila.

 

Centrum přivítá v novém školním roce další lektorku, která kromě bohatých zkušeností s výukou v Česku studovala angličtinu také v zahraničí, tentokrát v Austrálii. Přes prázdniny absolvovalo hloubkový úklid a upgrade designu. Jak všichni lektoři, tak celé centrum se nemohou dočkat svých studentů. Přestože všichni doufají, že tento nový školní rok proběhne v reálném „normálním“ prostředí, jsou připraveni na přechod do prostředí virtuálního, pokud to bude nutné. Díky skutečnosti, že Angličtina Helen Doron je mezinárodní franšíza s několikastovkovým týmem profesionálů, je on-line výuka na maximálně profesionální úrovni se spoustou her a originálních edukativních pořadů. Před prázdninami bylo k dispozici více než 800 interaktivních prezentací a jejich počet se začátkem září významně rozroste.

V minulém akademickém roce získala Angličtina Helen Doron již potřetí prestižní světové ocenění jako nejlepší společnost poskytující vzdělávání pro studenty a také za svůj mentorship (podpora učitelů) a je světovou jedničkou ve výuce angličtiny jako druhého jazyka.

Registrace na zápis na nový školní rok a ukázkové hodiny Angličtiny Helen Doron Prostějov aktuálně probíhají v Learning Centru Angličtiny na Žižkově náměstí 11. Zájemci mohou volat na tel. 604 792 446 manažerce centra Daně Šlézarové nebo e-mailovat na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

 

 

35 doron1