Jubilejní desátý ročník akce Strom splněných přání bude pořádat Okrašlovací spolek města Prostějova ve spolupráci s občanským sdružením Dobré místo pro život. Radost budete opět moci udělat dětem i seniorům z prostějovského regionu.

 

„Oslovila jsem opět Domov Daliborka Prostějov, Domov pro seniory Jesenec, ADP – SANCO – Dům domácí péče, Domov seniorů Prostějov, Centrum sociálních služeb Prostějov i Léčebnu dlouhodobě nemocných Nemocnice Prostějov, aby nám v případě zájmu zaslaly jméno, věk, název přání a fotografii či malůvku dárku, který si jejich svěřenec přeje,“ vypočítala prostějovská hlavní organizátorka, předsedkyně Okrašlovacího spolku a náměstkyně primátora Milada Sokolová.

S nápadem obdarovat děti z dětských domovů dárkem, který si sami přejí, přišla předsedkyně občanského sdružení Dobré místo pro život Věra Novotná. „Její nabídku, ‚inzerovat‘ dárky na jejich webu jsme v minulosti s potěšením přijali, letos spolupracujeme již podesáté. Dárky tentokrát poputují i dětem z Azylového centra Prostějov, SOS Kompas Prostějov a DD Plumlov,“ doplnila Sokolová.

Nyní je na sociálních pracovnících, aby vytipovali potřebné. Dárky, které bude moci veřejnost věnovat, budou jako vždy vystaveny na internetových stránkách občanského sdružení Dobré místo pro život. Tam je bude možné zarezervovat a následně zakoupit.