Již desátý ročník akce Strom splněných přání pořádá Okrašlovací spolek města Prostějova ve spolupráci se spolkem Dobré místo pro život. Radost budete moci opět udělat dětem i seniorům z našeho regionu.

 

„I letos půjde o dárky pro klienty z Domova Daliborka Prostějov, seniory z Domova pro seniory Jesenec, seniory z Domova seniorů Prostějov, Centra sociálních služeb Prostějov i Léčebny dlouhodobě nemocných Nemocnice Prostějov," vypočítala prostějovská hlavní organizátorka, předsedkyně Okrašlovacího spolku Milada Sokolová.

S nápadem obdarovat děti z dětských domovů dárkem, který si sami přejí, přišla předsedkyně občanského sdružení Dobré místo pro život Věra Novotná. „Její nabídku ‚inzerovat‘ dárky na jejich webu jsme s potěšením přijali, letos spolupracujeme již po desáté.  Dárky poputují také dětem z Azylového centra Prostějov, dětem ze sociálně slabých rodin, o které pečuje SOS Kompas Prostějov, a dětem do dětských domovů do Plumlova a Konice," doplnila Milada Sokolová.

Kolem dvě stě padesáti dárků, které může veřejnost věnovat, je vystaveno na webových stránkách spolku Dobré místo pro život. Ty pro děti najdete na https://www.dobremistoprozivot.cz/stromprostejov2021, pro seniory pak na https://www.dobremistoprozivot.cz/stromprostejovseniori2021.

 

 

 

 

IR