Zdálo se, že se letos už hokejisté nedočkají. Přesto se ale mohou radovat, jdou na led! Již zítra, tj. v úterý 1. prosince, se konečně zapojí do zápasového rytmu také LHK Jestřábi Prostějov. Ti naskočí do bojů Chance ligy jako poslední, soupeři tak nyní měli šanci dorovnat v tabulce předchozí zápasové manko – vždyť Jestřábi byli dosud týmem, který před úplnou stopkou nemusel vynechat jediný mač!

Na rozjezd ale svěřence trenéra Jiřího Šejby nečeká nic jednoduchého, naopak. Střetnou se totiž s Kladnem. Je možná pravda, že se od něj čekalo lepší umístění než průměr tabulky. Přesto se ale jedná o tým s velkou silou i ambicemi. Nadále zde najdeme Tomáše Plekance, který podle očekávání patří k tahounům. Mezi ně můžeme řadit rovněž velezkušeného Tomáše Pituleho. Totéž se dá říct o exprostějovských hráčích Marku Račukovi a dále Ondřeji Miklišovi, kteří ještě začátkem tohoto roku hájili prostějovské barvy. Kladno má jinak velmi solidní bilanci, zatím prohrálo jediný zápas v základní hrací době.

Jestřábi jsou na tom o něco hůře, ale nadále se nachází v závěsu právě za Kladnem. Omlazený tým dosud ani neoslnil, ani nezklamal. Podle očekávání zde dále má důležitou roli snajpr Lukáš Žálčík, do pozice dvorního střelce ale povýšil rovněž Petr Chlán, daří se jihomoravské dvojici Bartoš–Mrázek, velký potenciál ukazují jedni z mála beků, kteří přežili letní čistku, konkrétně František Hrdinka a Tomáš Drtil. Bude ale to vše stačit na Rytíře? To poznáme už zítra!

Zápas začíná v 17.00 hodin a odehraje se na základě vládního nařízení kvůli koronavirovým opatřením bez diváků. Sledovat ho můžete prostřednictvím streamu na www.hokejka.cz.