Vypadá to, že i další ročník okresních soutěží v malé kopané ČUS Prostějovska 2022 bude mít standardní podobu s odpovídajícím počtem mužstev. Z loňských šestnácti účastníků se totiž dosud přihlásilo čtrnáct, k naplnění optimální kapacity dvou lig zbývají dva týmy.

„Máme necelé dva týdny do uzávěrky přihlášek a v tuto chvíli potvrdilo svou účast čtrnáct klubů z minulé sezóny. Do nového ročníku, který bude probíhat ve stejném hracím formátu jako loni, se již nepřihlásil tradiční účastník a zakládající člen celé historie okresní malé kopané SK Chaloupka Prostějov a rovněž loňský nováček TJ Ohrozim,“ prozradil Večerníku předseda Okresního sdružení České unie sportu Prostějovska Bohuslav Krátký.

Na dubnový start ligových bojů v oblíbené odnoži velkého fotbalu se tedy chystají celky 1.FC Laškov, SK Tomek 99 Dobrochov, Skalka, TJ Orli Otinoves, FC Daniels Prostějov, FK Vrbátky, MK Klopotovice, FC Zavadilka Prostějov, FK Bohuslavice, SK Mexiko Víceměřice, Spojené kluby Čehovice/Hluchov, SK Kobra Kobeřice, FC Juniors Hluchov a SK Dřevnovice.

„Vzhledem k tomu, že cílem organizátorů znovu je vytvořit dvě skupiny po osmi mužstvech, nabízíme možnost pro dva nové týmy přihlásit se do okresních soutěží v malé kopané 2022. Veškeré potřebné informace, tedy soutěžní rozpis, přihláška a podobně, jsou na webových stránkách www.cuspv.cz . Další podrobnosti lze pak zjistit na telefonním čísle 603 580 359. Věříme, že do nového ročníku vstoupíme s plným počtem šestnácti klubů,“ připojil Krátký.