V sobotu 13. srpna od 9.00 hodin proběhne v areálu venkovních kurtů TJ Sokol I Prostějov u sokolovny na Skálově náměstí Memoriál Romana Oplockého a Petra Matkulčíka 2022 v nohejbalu. Zahrát si na druhém ročníku tohoto turnaje trojic můžete i vy!

„Podmínky účasti jsme stanovili tak, že v každé řádně přihlášené trojici z našeho regionu může být pouze jeden registrovaný ligový hráč, zatímco všichni jeho týmoví parťáci musí být neregistrovaní,“ vysvětlil jednatel pořádajícího oddílu Sokola I Prostějov Richard Beneš, pro koho je klání téměř na sklonku letních prázdnin určeno.

Přihlášky lze posílat na e-mailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo telefonicky na číslo 736 536 930, a to nejpozději do 1. srpna. „Prezence účastníků bude v den konání turnaje do 8.30 hodin, startovné 400 korun se platí až na místě. Pro nejlepší družstva i jednotlivce máme nachystané jak finanční, tak věcné ceny. Samozřejmostí je občerstvení přímo na místě včetně tradičního sokolského guláše. Pískat budou ligoví rozhodčí, v případě nepříznivého počasí se akce přesune do sokolovny,“ informoval Beneš.

Cílem organizátorů je uspořádat pohodový a přitom celkově kvalitní turnaj pro nohejbalové nadšence z celého Prostějovska i okolí. „Srdečně zveme všechny kamarády, aby svou přítomností vzdali hold bývalým aktivním hráčům našeho oddílu. Budeme si vážit účasti každé trojice i každého nohejbalisty,“ zdůraznil Beneš.