Jako nezadržitelná povodeň vtrhli do 1. ligy družstev mužů ČR 2023 nohejbalisté TJ Sokol I Prostějov. Nemilosrdně smetli z cesty své úvodní protivníky, usadili se v čele tabulky. A průběžné vedení budou hájit při dalším domácím střetnutí, opět v roli jasného favorita.

Tentokrát je čeká NK Austin Vsetín B, tedy jeden z papírově nejslabších celků druhé nejvyšší tuzemské soutěže. Hraje se v sobotu 22. dubna od 14.00 hodin, a pokud se rozmarné jarní počasí umoudří, tak konečně venku pod širým nebem. Tedy na antukovém kurtu v areálu u sokolovny na Skálově náměstí.

„Pro fanoušky je samozřejmě lepší, když zápas probíhá venku za hezkého počasí. Ale kdyby to nešlo a třeba pršelo, přesuneme se do blízké tělocvičny ZŠ v Palackého ulici, kde můžeme v menším prostoru těžit třeba z našich razantních útoků, hlavně smečí à la opičák Honzy Matkulčíka,“ pravil s úsměvem trenér Sokola I Richard Beneš.

Každopádně ze sobotního duelu logicky nebere nic jiného než přesvědčivý zisk dvou bodů za vítězství. „Při vší úctě k béčku Vsetína jsme vysokým favoritem. A pokud nic nepodceníme, tak bychom neměli mít větší problémy. Věřím v opětovně zodpovědný přístup kluků i naši jednoznačnou výhru,“ nastínil Beneš.