Přetržený přední křížový vaz v pravém koleně nedávno přerušil na delší dobu sportovní kariéru volejbalistky VK Prostějov Karin Šunderlíkové. Teď už má ale slovenská univerzálka za sebou zdařilou operaci svého vážného zranění.

„Ve středu 21. září Karin absolvovala naplánovaný operační zákrok zraněného kolena, který provedl uznávaný lékař, MUDr. Vladimír Macháček. Vážíme si toho, že náš klub spolupracuje s tak špičkovým a uznávaným odborníkem, jenž operoval řadu známých vrcholových sportovců. Například fotbalového gólmana ze Slovenska Martina Dúbravku, který momentálně působí v Manchesteru United,“ zmínil sportovní ředitel a hlavní trenér žen VK Miroslav Čada.

„Operace proběhla velice dobře a bez komplikací, další Karčino pokračování ve skvěle rozjeté kariéře by nemělo být navzdory vážnému úrazu ohroženo. Ve čtvrtek ráno jsme ji převezli do jejího prostějovského bytu, během pátku navštívila náš přípravný zápas a poté se přesunula domů do Bratislavy. Tam se začíná věnovat léčení a následné rehabilitaci. Samozřejmě Karin přejeme, ať jde i dál všechno co nejlépe,“ zdůraznil Čada.