Sportovní Gymnázium Jiřího Wolkera Prostějov se zaměřením na dívčí volejbal pořádá ve čtvrtek 3. listopadu den otevřených dveří. Zvány jsou všechny zájemkyně o tento krásný týmový sport, jež chtějí jeho hraní na vysoké úrovni spojit s kvalitním studiem na renomované střední škole.

GJW po této stránce úzce spolupracuje s VK Prostějov, což je jeden z nejúspěšnějších volejbalových klubů ženské kategorie v České republice za posledních patnáct let.

Je účastníkem nejvyšších soutěží ČR mezi dospělými i ve všech mládežnických kategoriích, to znamená ženy U22, juniorky U20, kadetky U18 i starší žákyně U16. Navíc veškeré jeho týmy mají značné ambice dosahovat špičkových výsledků.

Podrobnější informace najdete na: www.vkprostejov.cz (internetové stránky VK Prostějov), www.gjwprostejov.cz (oficiální web Gymnázia Jiřího Wolkera), www.narodnisportovnicentrum.cz (webovky NSC Prostějov, kde místní volejbalistky hrají a trénují).

„Holky, přijďte na den otevřených dveří, srdečně vás zveme,“ vyzývají šéftrenér mládeže ve vékáčku Aleš Novák společně s koučem juniorek i žen U22 Zdeňkem Sklenářem.

 

44 volejbal letak