Ani takřka dvoutýdenní zápasová pauza prostějovských volejbalistek nezajistila, aby šly do dalšího průběhu aktuální sezóny v naprostém zdravotním pořádku. Některé trable se sice podařilo vyléčit, jiné však přetrvávají. A bohužel se objevily i zcela nové.

„Klára Faltínová se nadále potýká s bolestmi nohy v oblasti mezi patou, achilovkou a kotníkem. Raquel Löff má určité problémy s kolenem, Jéssicu Silva teď pro změnu pronásledují svalové potíže na nohách. A Pavlu Meidlovou trochu zlobí achilovka,“ vypočítal kouč vékáčka Miroslav Čada, co trápí jeho svěřenkyně.

Ještě před sobotním duelem ve Frýdku-Místku s určitostí nevěděl, které ze jmenovaných plejerek nastoupí a které ne. „V žádném z případů naštěstí nejde o vyloženě vážné zranění, jež by holkám znemožňovalo na delší dobu hrát zápasy. Ale konkrétně uvidíme až podle situace u každé z nich v den jednotlivých zápasů,“ odtušil Čada.

Vy už tedy nyní víte, v jaké sestavě Hanačky na severu Moravy nastoupily a koho se (ne)povedlo pro venkovní mač uschopnit.