Takové množství zdravotních problémů, jimiž si během uplynulé sezóny prošly členky prostějovského volejbalového A-týmu žen, se jen tak nevidí. Kromě mnoha různých zranění krátkodobých i těch s dlouhým trváním šlo rovněž o častá onemocnění, proto šel hráčský kádr pouze do minima duelů v úplně kompletním složení.

Přesto se i v tomto lazaretu našly dvě plejerky, které za celý ročník 2022/2023 nevynechaly ani jeden soutěžní zápas. Byly jimi brazilská střeďačka Raquel Löff a klubová odchovankyně na liberu Adéla Stavinohová, jež shodně nastoupily do všech dvaačtyřiceti mistráků od 21. října až do 28. dubna. Ačkoliv prvně jmenovaná musela překonávat dílčí zdravotní neduhy a ta druhá pro změnu natržené tříslo.

Jediný soutěžní mač vynechala nahrávačka Simona Bajusz, jen třikrát nenastoupila univerzálka Jéssica Silva. Jinak už měly všechny jejich ostatní parťačky na kontě podstatně míň utkání. V případě nahrávačky Soni Novákové i smečařky Pavly Meidlové je však potřeba zmínit, že stejně jako železné duo Löff a Stavinohová byly k dispozici pokaždé, ovšem do některých špílů nenaskočily z lavičky a zůstaly pouze nestřídajícími náhradnicemi.